Chic III

svartvitted-copy.jpg

En måndag tarvar en chic mamma, eller hur? Vädret är månne inte lämpat för dagens svart vita klädsel, men snart stundar varmare tider. Och drömmar kommer man långt på de sista dagarna i januari. Trevlig måndag!

Blus: In Wears kollektion finns numera tillgänglig i en webbutik. Här syns en enkel blus (finns även i svart), som ändå blir mycket speciell med de små puffärmarna och de dekorativa sömmarna.Kjol: Kjolen från H&M har ett vackert grafiskt mönster med veck för volym.Skor: Jag är, liksom min kära kollega Helena, inne på Kinaskor igen. De känns retrorätt och passar väl in i det bekväma skomodet som är på frammarsch.Scarf: Dyrgrip från Hermès.Väska: I skyltfönstren syns mycket starka färger för tillfället. Jag väljer att framförallt bära dem som komplement och lyft i accessoarer. Här syns lysande färg från La Redoute.Nyckelring: En fin present till Valentines – hjärta från Georg Jensen.

Sist, men inte minst – en nyfunnen passion från Renée Voltaire – fiberlaktris. Påsen ser liten ut, men jag lovar, den räcker länge. Jag blir alldeles tillfreds av två bitar. Naturligt gott.

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *