Romantik

Jodå, James McAvoy får mig att bli sådär lite lagom tantpatetisk. När jag kollar klipp på Youtube, så dras jag av någon anledning till de som har titlar som McAvoy without shirt. När jag var i mer lämplig ålder för att tejpa upp bilder på väggarna, var det Top Gun och Tom för hela slanten. Glansen falnade lite när jag fick reda på att han var betydligt kortare än mig. Men nu är jag ju en modern kvinna som kan klara McAvoys 170 centimetrar

På onsdag är det DVD-premiär för romantiska Becoming Jane. Det är sprakande personkemi mellan Hathaway och McAvoy. Jag skall titta igen, det är en sak som är säker. Vem kan missa James i kråsskjorta? Inte jag!

11 comments

  1. Ska till London i mars och där borta har “Atonement” DVD-premiär redan den 4 februari!!! Ett exemplar kommer definitivt att få följa med hem i en liten påse från HMV…

  2. Om du gillar McAvoy så ska du se Last king of Scotland. I o f s en annan karaktär än i en Jane Austen fil men klart sevärd med bra skådespeleri från både McAvoy och Forrest Whitaker som diktatorn Amin.

  3. OJ vad glad man blir av att kika in här och se att det är massor med nya, sköna inlägg!!! Du är så himla duktig på collage/bildkompositioner – jag är verkligen superimpad!!! En ren njutning att besöka din blogg! Tack :)Kram /Jes

  4. Visst har han något speciellt? Känner mig som en förälskad fjortonåring när jag ser honom på film!

  5. Stämningsfullt: Rekommenderas varmt!Cecilia: Jamen, lyckos dig – både angående London och McAvoy ;-)Linnéa: Visst är det så! Alltid upplyftande att gå in i en viss verklighetsflykt emellanåt när det är grått ute!Karin: Ja, jag tror det var därifrån som McAvoys skjortlösa uppenbarelse kom ifrån. Måste kanske titta på den då ;-)Jes: Nämen, vad glad jag blir! Hurra för läsare som sprider sådan glädje i en liten kommentar 🙂 TACK skall du ha!Jennie: Hmm – host – ja, precis 🙂 Han har det.

  6. Men framför allt: vilken suverän skådis han är! Jag såg “Försoning” i går kväll, och James verkligen bara är sin roll… Helt tagen är jag. Av hela filmen och allas skådisinsatser. Såg f.ö. intervju med James i “Parkinson” på svt härom veckan, och James verkar (även) vara en sympatisk prick.

  7. Anna: Jag håller helt med! Jag har också fastnat i filmen och har svårt att släppa den. Va? Var James med på SVT? Och jag missade? BUUU! Jag får kolla om det finns på nätet någonstans 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.