Första inköpet till huset

fotskrapa.jpg

Vi har förvisso shoppat ett helt hus, men detta är det första viktiga symboliska inköpet. I paketen från Gysinge döljer sig en fotskrapa som jag har skrivit om här tidigare. Min pappa fick en skrapa av oss i julklapp och då passade jag på att beställa en även till oss. Det är som det där första lilla plagget som jag köpte till bebisen i magen en gång i tiden. Det var nästan lite förbjudet att handla det, men ack så förlösande. Så nu har vi en fotskrapa till all lera som förväntas på ett nybygge. Vi äro redo.

11 comments

  1. Smart investering! Minns ännu med fasa hur mycket sand & lera vi drog in i huset innan gräsmattan vvar på plats …/B

  2. Åh så roligt! Vi har ännu inte köpt något som är just till nya huset, men jag längtar :). Den där fotskrapan är mycket snygg och det lär gå åt som sagt, det kommer vara leråker på tomten bredvid oss ett bra tag efter att vi flyttat in. Kanske skulle titta på något liknande till oss… 🙂

  3. Vi fick en sån i julklapp som nu ligger och rostar av sig där ute, så det är ett tips att lägga den ute på ett lämligt ställe så den är klar till huset är klart!

  4. Åh 🙂 Va smart. En sådan skulle vi också behöva. Det blir en spännande tid innan gräsmattan kommer på plats och stensättning på framsidan blir klar. Det blir gummistövlar på 🙂 Tur att det finns grovingångar./tindra som jag

  5. Jättefin fotskrapa – jag förstår att du föll för den till det nya huset! Jag är på jakt efter en rektangulär variant. Jag kommer också ihåg de första små pyttekläderna jag köpte till Fanny, ett startset från Grow in life med små byxor och bodys. Till vårt sommarhus köpte jag en spegel med vackra etsningar ett år i förväg… Det är bra att vara redo!

  6. B: Jag kan nog inte riktigt föreställa mig vidden av leran ännu… Jag väljer att fokusera mest på själva huset – sedan får man väl hoppa ut till gatan eller något sådant. Med hopp om mycket frost nästa vinter!Anna Krimskrams: Jag har suktat länge, men det finns ju ingen större vits i en lägenhet. Men nu så!Anette: Hu ja! Jag vill helst ha trädgården fixad i samma andetag som vi flyttar in, men så blir det ju inte riktigt 😉 Caroline: Den förvaras hos mina föräldrar, så de får väl lägga ut den för lite rostning då :-)Jessika och Stämningsfullt: Jag har tyckt om denna länge. Urfin!Tindra: Spännande var ordet ja 😉 Det skall bli så kul att se ert hus snart! Jag väntar med just – spänning!Lo: Ack ja, det minns man nog alltid. För mig var det som att dra ut en propp med det där första lilla plagget. Sedan släppte hämningarna 😉

  7. Linda: Icke då 🙂 Helt bebisfri mage. Ovan syftade jag på när jag shoppade mitt första bebisplagg till min första lilla bebis. Hus ja, bebis nej 🙂 Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.