Smällkaramell

minglavar08-copy.jpg

Trogna läsare känner till min svaghet för svenska Mingla Design. Det numera klassiska mönstret Bloom (som syns ovan på sittpuffarna) designades 1991 och finns representerat i många färger hemma hos oss. En nyhet för våren är kuddfodralen Circus i siden där två färger förenas på samma kudde. Min favorit är den rosa och röda varianten som skulle bli en riktig färgklick i soffan.

Ann Charlotte Ridderstolpe, en av formgivarna på Mingla, stod även bakom utställningen Design för kidsen med temat Unisex på Formex i januari.

Framförallt blir jag mycket glad av Mingla Designs form- och färgvärld. En riktig smällkaramell en februaridag!

Pressbilder från Mingla Design.

8 comments

  1. Jag blir också glad av Minglas design – enkel och färgglad! Det är synd att jag inte har hittat någon affär med ett komplett Minglautbud. Oftast är det haklapparna som finns – och dessa tingestar är numera passé i vår familj.

  2. Lo: Haklappar var ett tag sedan ja 🙂 Jag håller med om utbudet. En del webbshoppar har lite, men kanske mest fokus på barnsortimentet som du säger. Vi får hoppas att de själva öppnar för möjligheten att näthandla!

  3. I’m really fond of MIngla’s products too, and that’s so nice to find these beautiful pictures in your blog. As i’m living in France too, I hope they will have a shop in Paris soon. I have contacted them to know where it was possible to find their products (their blue puff will be perfect in my flat), and so you can find their products directly at their studio in Halsingegatan 12, near Odenplan. Ann Charlotte, one of the minglas also told me that they will soon have their webshop online! so: no more worries!

  4. Anne: Ja, Ann Charlotte Ridderstolpe är en så duktigt stylist tycker jag. Det finns ett axplock av jobben på deras hemsida. Jag gillar mycket!

    Marie: Well, that´s very good news! Looking forward to it! Thank you for sharing.

  5. har alltid gillat mingla! förutom att deras stil känns tidslös så uppskattar jag att deras grejer håller hög kvalité. min handduk är säkert 6-7 år vid det här laget och är fortfarande fräsch. hade med haklappen på våran familjeresa i thailand och den överlevde tre månader illa hantering. inte illa! mingla go go go. tack för en kul blogg och lycka till med huset

  6. Monica: Roligt att höra att Du är nöjd med sakerna. Jag har bara positiva erfarenheter också av ting från Mingla. Tack! Trevlig helg!Coralie: Well. looks like Mingla have some costumers then 🙂 Looking forward to be able to shop online!

Leave a Reply

Your email address will not be published.