Risigt

Tro det den som vill, men jo, här är det sjukstuga – igen. Denna vinter tycks allt bara gå runt i en evig spiral. Det är grått nu. Anna ligger med hög feber och oroar sig för att inte kunna deltaga i skolans melodifestival på torsdag. Men det är några dagar dit och vi hoppas på snabbt tillfrisknande. Nu får det banne mig räcka snart. Med hopp om en frisk påsk!

UPDATE: Det här var ju ganska kul. Jag var naturligtvis tvungen att testa med lite olika signaturer som Weronica och En mammas dag. Den bästa blev den här: En mammas dag is better than chocolate. Eller hur :-)?!

12 comments

  1. Minks: BUUUUUUUUUUUU vad synd det är om oss 🙁 Må värmen och våren komma nu som sagt! Jag har genomlidit min tredje magsväng denna vinter. SOOOOOOOOOOOOOOOL tack 🙂

  2. Nä vad trist att ni är sjuka igen 🙁 Hoppas hon hinner bli frisk tills på torsdag.Här har vi hållt oss friska ett tag, peppar, peppar….Ha det så bra och krya på er!Kram.

  3. Må detta vara er sista sjukdom för året! Man kan ju alltid hoppas! 😉 Vad rolig den där slogansidan var! Hoppas att Anna mår bättre imorgon! Kram

  4. Usch och fy för snor-och-feber-träsket. Jag vet inte heller hur man hittar ut…Krya på er de sjuka och hoppas de friska klarar sig.

  5. Stackars er! hoppas att ni blir friska till Annas uppträdande på torsdag, vi håller tummar och tassar för er.

  6. Stackare! Ni har verkligen varit drabbade i år. Hoppas på tillfrisknande till torsdag. Melodifestivaluppträdandet får ju inte missas. Ska Anna vara Nordman? Fanny grät stora tårar över att inte Linda Bengtzing vann – hennes stora favorit.

  7. Alla: Tack! Nu hoppas vi att detta är sista svängen med de ack så trista sjukdomarna! Annas mellodeltagande hänger löst, men hoppet lever ännu. Det är ett tjejgäng från sexårs som skall sjunga en sång om en Tamagotchi. Det är grejer det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.