Grön

hastcollage-copy.jpg

Ännu ett av mina favoritting i hemmet – min dalahäst av Elin Tidbeck. Det första jag föll för när jag såg hästen, var det vackra tovade täcket med de virkade blommorna på. Jag tycker mycket om känslan och färgerna. I en tid av slit och släng känns det helt rätt med hantverk och det unika som man kan leva med länge. Jag börjar nog att bli gammal :-).

Nillas färgvecka har en grön onsdag.

Fotografi: Weronica – En mammas dag

15 comments

  1. Grönt är vanligtvis inte min färg, men så här på våren tillsammans med vitt ger det en underbar känsla. Är ju rätt mycket äldre än du, men typ såna här saker har man glädje av år från år. Unikt hantverk som pryder sin plats. Som man kan plocka undan och ta fram om och om igen.Glad påsk!

  2. ÅH! Vilka underbara bilder!! Du kanske ska bli Cosas lilla husfotograf?;)Kikade in för att önska dig och din familj en riktigt härlig, lång, skön och frisk Påskhelg! Kram Anneli

  3. Tror aldrig jag sett en vit dalahäst tidigare. Vacker med det blommiga “täcket”.Kom hit för att önska en trevlig påsk/Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.