Påskafton

riset1-copy.jpg

Solen och kameran leker med ljusstrålar och färgreflektioner i påskrisets Aaltovas och glasdroppar. Under vasen ligger en secondhandfyndad vacker virkad duk i gult, vitt och brunt.

En viss däst känsla infinner sig efter ett mycket gott påskbord som återföljdes av våfflor med glass. Barnen har redan slocknat, alldeles sockerstinna och i sviterna efter tidig uppgång för att titta om påskharen hade kommit. Och jo, mamma hade fixat grejer i år också. I kväll kryper jag upp i soffan och tittar på en av mina nya boxar. Jag tror att det blir klassiska Törnfåglarna. Glad påsk!

Nillas färgvecka avslutas som sig bör med gult. Tack för veckan!

8 comments

 1. Vad fint! Vilken fin duk det var.Ja, den där påskharen är inte att lita på 🙂 bäst att fixa själv. Ha en fortsatt skön helg!

 2. Sara: Jag sögs mycket snabbt in i Törnfåglarnas värld. Det kan vara lite vanskligt med gamla favoriter som man tyckte var SÅ bra, men denna håller än. Jag skall fortsätta att titta i dag! Ha en fin avslutning på påsken!

  Jes: Tack! Jag har fått min beskärda del. Hoppas på detsamma för dig 😉 Kram

  Minks: Detsamma – latmaskinspiratiör 🙂 Glad påsk!

  Linn: Tack! Om du menar illustrationerna i headern och i marginalen så har Isabelle Norman Sällström från Isa Form gjort dem. Visst är de fina! Annars står jag bakom det mesta 🙂

  Nilla: Det finns så mycket fantastiskt fint handarbete som nästan skänks bort second hand. Fyndläge med andra ord! Hoppas att även du har en fin helg!

  Mamma Mia: Glad påsk! Dropparna kommer från Cosas och är så vackra.

  Carina: Tack 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.