Påskdagen

collage-copy.jpg

Vilken isande kall påsk vi har fått! De första små vårblommorna för en dyster tillvaro i de snötäckta rabatterna. Barnen suckar åt att behöva bära vinterkängorna igen, efter några ystra dagar i gympaskor. Det är vacker vinter, men den kommer för sent. Nu längtar jag bara efter vår!

Vintriga bilder från dagen hos farfar och farmor. Jag skall snart krypa upp i soffan med te, praliner och Törnfåglarna. Jag garanterar – klassikern håller än. Den darrande passionen mellan Meggie och tjusige kardinalen förmår att engagera ännu en gång. Se om :-)!

Fotografier: Weronica – En mammas dag

5 comments

  1. Japp..tipp tapp!!! Passar ju sååå bra till denna påsken ju!!!Vi som nyss solade på altan i 25 grader sol..o nu…snö o istappar…..vad har hänt med vädret???????????__??_??_??___??_??___??_________????_??___??_______??___????_??__??_______?___??___??__??__?______?__??__???__??___??__?____?__??_____??__?____??_??__??_??________??____??___??__??___?___________?__?_____________?_?____?_____?____?_?_______o_______?_?_____=___=_____?___?_____W_____?_____?________?_______?????? ~~~*GLAD PÅSK*~~~ Önskar Millan!!!! Kram?

  2. Vilka fina bilder med faluröda lider. Får mig att tänka tillbaka till barndomens dagar på mormor o morfars gård! Ett vackert ljud när det droppar från taken :)//M

  3. Mamma Millan: Ja precis, vad hände med vädret där? Med hopp om snar vår 🙂 Ha en fin Annandag påsk!Ellas inspiration: Tack! Ha en fin avslutning på helgen!Minks: Ja, det är något speciellt med den faluröda färgen. Takdropp är finemang det – och hur vackra de där tapparna än är, så hoppas jag att de smälter snart :-)Stämningsfullt: Ja, visst längtar man nu! Ha en fin Annandag påsk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.