Vackert

leilabakar-copy.jpg

Det känns smått förutsägbart att skriva om Leila Lindholm i positiva ordalag, men faktum kvarstår. Leilas bok A Piece of Cake som kommer ut i dag, är sagolikt vackert stylad. Det är precis en sådan där bok som jag skrev om i går. Man får en tro på att den där gyllene framtiden finns där. Det är ett inspirerande skimmer över boken och det är i alla fall jag i stort behov av ibland.

Jag fick två exemplar av min snälle brevbärare som bär ut mina mindre paket. En bok skall ned i min W-box, som nu börjar att fyllas. Problemet blir att välja ut en vinnare bland alla era bidrag. Besked kommer inom de närmaste dagarna, så om Du vill mejla mig om boxen så gör det nu. En sak är säker. Jag har fått en välbehövlig inspirationskick av era mejl, så stort tack för det!

Fotografi: Weronica – En mammas dag samt pressbild från Natur & Kultur.

[Dagens housewife-tips som jag fick av en läsare. Ta varmt vatten i din bruna temugg och häll i några teskedar bakpulver. Låt stå en stund och diska. Voila! Muggen är som ny.]

11 comments

 1. Jag håller också min snälle brevbärare sysselsatt 🙂 Posten lever nog vidare trots allt!Boken ser fin ut, man blir glad av hennes böcker – och recept för den delen.

 2. Leilas nya står högt på min-vill-ha-lista. Hennes Rocky Road från i julas ligger fortfarande kvar som ett mycket positivt minne. Allt gott i en och samma smet. Leila är bra!

 3. Caroline: Det är ju tur att de har lite att göra 🙂 Jag kommer att sakna vår brevbärare sedan. Hoppas att det finns en lika bra postman i vårt nya område! Det är en jättefin bok som man blir glad av. Rekommenderas varmt!Sofie: Ja, jag ville ha den så mycket så att jag förhandsbetällde den 🙂 En mycket vacker bok är det!

 4. Åh, boken verkar att vara sagolikt vacker och rik på inspiration!Jag tar också till mig bakpulvertipset, tidigare har jag provat med citron- eller om det var vinsyra med ett mindre lyckat resultat…

 5. Jag gissar att boken både tilltalar såväl öga som gom, den skulle jag gärna lägga (gryt)vantarna på :)Måste bara passa på att tacka dig också, för tipset om Karins keramik på Etsy.Utan dig hade jag inte haft en aning om att hon säljer även där, så stort tack!

 6. Den boken måste jag också klicka hem, och det med basta! En baknörd (och bakboksnörd:) som mig kan inte missa Leilas senaste…Ha det gott och kram från norr

 7. Sååå vacker och inspirerande bok. Jag missade Leilas matprogram på TVn i måndags. Men har det inspelat, så jag ska ta mig en liten paus sedan med en god kopp te och en matlagningskurs med fröken Leila.

 8. Jag råkade hamna framför ett avsnitt av Leila bakar igår och man blir ju helt fast! Tårtor, kakor, muffins och godis var det enda jag kunde tänka på hela kvällen sen… Så den här boken vet jag knappt om jag vågar införskaffa! 🙂

 9. Åh, jag gillar verkligen Leilas styling! Säkert är recepten lika bra 🙂 Såg en artikel om hennes vackra och inspirerande hem i Elle en gång (eller var det Sköna hem?), önskar jag kunde hitta igen artikeln. lisa

 10. Angående bakpulvertipset: Det räcker faktiskt med en liten tesked. Blöt muggen och gnugga sen bakpulvret mot det bruna med en disksvamp så går det bort! Funkar även mot missfärgningar på glas (t. ex. om man har någon hemma som dricker mycket cola…)! Toppen!

 11. Lo: Ja, boken är mycket svår att motstå. Det är det där skimret som man behöver få sin dos av ibland 🙂 En av mina temuggar var lite av ett hopplöst fall, så några strimmor blev kvar, men massor av beläggning försvann. Ett naturligt mirakel!

  Sara: Ja, det gäller att ta sig från boken ut i köket också 🙂 Jag väntar på mina fina fjärilsstenar från Karin. Det skall bli ett sant nöje att dekorera med dem!

  Lina: Nej, den boken passar nog dig som handen i handsken. Jag studsar fortfarande inför Lina. För mig är du fortfarande Saga. Det sitter långt inne det där med vanans makt 😉

  Jellon: Leila hon kan hon 🙂 En mycket vacker bok är det!

  Jennie: Haha! En risk man får ta 😉 Jag tittar på bilderna än så länge!

  Lisa: Jag minns också det där reportaget och jag tror att jag har det någonstans i gömmorna. En inspirerande människa är hon helt klart!

  Gunnel: Tack för påpekandet – har ändrat i texten nu. Jag tog ju faktiskt inte matskedar jag heller 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.