Skönt

vogue5ed-copy.jpg

Jag är en tidskriftsnörd utan dess like. Jag funderar som bäst på om jag skall satsa på ännu en förvaring i form av Malin Lundmarks MagBag som finns till specialpris i Elle Interiörs klubb denna månad. Fin förvaring eller ej, tidskriftshögarna har en tendens att alltid besegra mig…

Brittiska Vogues majnummer pryds av Natalia Vodianova och färgerna på omslaget fångar essensen av vårpaletten. Vackert! Jag sitter här med dekorativa efterspel efter influensan på näsan och känner mig universum från någon nyponroskänsla. Men, men, det stundar möjligen bättre tider.

1. Naglarna fortsätter att vara koralliga. Mitt lack har nog torkat upp vid det här laget. Jag får se om jag gör en ny ansats till tårna skall blottas igen. 2. Jag gick på högst oglammiga klassikern Scholl vid senaste besöket på Ica Maxi. Effektiv vid hård hud säger det mesta om min fotvård under vintersäsongen. Skäms! Jag kan nästan garantera att den här fotskrubben doftar betydligt bättre än min variant.3. Min favoritparfym från Crazy Libellule med doft av citronpaj.4. Alltid Philosophy. Det var länge sedan HQ Hair fyllde upp sitt lager nu. Hoppas på fler varianter å det snaraste!5. Jag är en stor fan av Crabtree Evelyn. Vinnaren av W-boxen kommer att få min favorithandkräm. Jag har inte provat akuthjälpen för trötta ögon, men jag skulle sannerligen behöva det.6. Be glamorous, darling! Inte minsta röda matta i i sikte, men lite jordgubbschampagne efter kvällsduschen och innan soffan med detta – det blir nog finemang det.

8 comments

  1. Åh vilket härligt kollage 🙂 Den där parfymen från Crazy Libellule var intressant och inte så farligt pris heller. Problemet är väl att välja ut vilken doft jag vill ha – fanns många att välja mellan 🙂

  2. Är inte tävlingen slut??? Har haft datahaveri med medföljande abstinens i ca en vecka nu! Saknat din blogg! Skulle oxå behöva något vår-uppiffande, både för händer och fötter!kram

  3. Hanna: Man tackar 🙂 Det är ett parfymstick som är mycket smidigt att ta med sig. Jag har testat pralin, äpple och citron, men citronen är storfavorit. Äpplet smörjade min dotter in sig i en gång i tron att det var kräm, så den doften har jag mycket svårt för sedan dess ;-)Helena: Jag samlar in lite resttävlare för jag väntar fortfarande på några saker till boxen. Men snart så! Aha, jag har saknat dig här också. Skönt att ha dig tillbaka 🙂 Och i kväll blir det Big Love. Hoppas att den är lika bra som jag tror! Kram

  4. Vilken härlig blandning av humörshöjare, allt från Dallas till fotskrubb via jordgubbschampagne!

  5. Jennifer: Well, enjoy the pictures 😉 Welcome!Lo: Ja, man blir riktigt glad av det där omslaget i kombo med lite lull-lull. Och Dallas håller än 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.