Kärlek

loveaffisch-copy.jpg

Nu hittar jag fina tryck på löpande band. Jag fick ett mejl av Jennifer Ramos som driver Made by Girl. Nu lanseras Love Candy med kärlek i ljusa pastellfärger. Min första tanke är att trycket skulle passa utmärkt i ett barnrum. Jag tycker mycket om det enkla grafiska uttrycket om livets essens. Trycken finns även på Etsy. Abret verkar vara ett ganska saftigt porto för transport till våra breddgrader, men då får man å andra sidan något riktigt fint. Jag gillar!

Pressbild från Made by Girl.

För övrigt – visst var Big Love riktigt bra? Jag ser redan fram emot nästa avsnitt!

7 comments

  1. Så mycket fint du visar! Trycket är verkligen jättefint! Jag gillar också att få fint inslagna paket – och gillar att ge bort vackra paket! Det är inte bara innehållet som räknas! 🙂

  2. Anette: Ja, jag är riktigt sugen på tavlan till barnens rum. Synd att Du missade Big Love – det var riktigt bra! KramHelena: Ja, det kan bli en ny HBO-favorit tror jag. Både Sopranos och Six feet under lämnade stora hål efter sig. Jag håller tummarna för att det håller måttet framöver!Annika: Ja, visst är det vackert! Jag gillar – mycket! Visst är det viktigt med paketeringen – i alla fall till sådana som uppskattar det. Barnen river mycket och då är det innehållet som räknas, men själv kan man hålla sig lite i alla fall :-)Lisa: Ja! Jag gillar den mycket!Tindra: Man kan säkert inspireras och försöka sig på något liknande själv. Lycka till! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.