Fredagsmix

saligblandning-copy.jpg

Det blev en blandad kompott i dag, precis som i Renée Voltaires Saliga blandning som jag testade för första gången i går. Anna pillade lite i fröna, Henrik totalvägrade såklart och jag åt med god aptit. Rekommenderas varmt!

* De bästa tipsen får man på En mammas dag, men det visste Ni ju redan. Helena skrev om Hush Puppies från Ellos i går. Jag är i skriande behov av skor och klickade hem dessa. När Ni postordershoppar – kolla alltid aktuella rabattkoder här. Jag kunde glatt dra av 150 riksdaler på mina skor.* En nyhet hos Lindex är den snygga ekologiska tygkassen för tjugonio och femtio. Jag skall köpa ett exemplar i dag om jag hittar den.* Jag är fast i boxarnas garn och i helgen tänker jag öppna klassikern I Claudius. Det är den ultimata skildringen av förvecklingarna i det antika Rom.* Den kaxiga kattflickan Snurran är en stor favorit hos oss. Snart kommer Snurran hjälper polisen. Om Ni tittar i stället med Pixiböcker i kiosken, finns vårens roligaste räknelära i Snurran räknar djur.* Handdukarna från Ferm Living har varit med i varenda inredningstidning av rang. Nu finns de att beställa från Favoritsaker. Grafisk retro som pryder vilket kök som helst.* Över en vas av Stina Wirsén påminner om min älskade hoppetossa till dotter. Hon skulle med all säkerhet kunna få för sig att klättra upp på en kökshylla. Innan hon kommer på det, svingar hon sig runt lyktstolpar, kryper på elskåp och går balansgång på alla staket i sikte. Det tar evigheters evigheter att ta sig hem från sexårs, men hon somnar gott på kvällen sedan.

Och solen skiner! Hurra!

10 comments

  1. Ekokassar är bra! Jag känner mig stolt när jag drar fram min gröna kasse från Wohnzimmer på Ica. “Nej, jag glömde inte påse”.Fint collage! Jag har vårskor på idag :-)Trevlig helg!

  2. Designdrömmar: Tack! Vad roligt att Du lämnade ett spår så att jag hittade till din blogg. Ha en fin helg Du också!Caroline: Det skall Du vara stolt över! Vårskorna på och staden sedan 🙂 Trevlig helg!Pethra: Tack! Ha en fin helg!

  3. Läckert “collage” som vanligt när du är kreatören :). Gillar verkligen de där skorna! Tack för tipset om rabattkod. Ha en riktigt trevlig helg.

  4. Härligt urval, faller för den söta tavlan, och skulle gärna ha dylika handdukar i mitt (snart) nya kök! Tygkassen ska jag försöka hinna på, den var fin.

  5. Tusen tack för tipset om Hush Puppies ballerinorna! Har letat febrilt efter ett par bekväma ballerinaskor, men inte hittat några som samtidigt är snygga. Nu hoppas jag bara att de är lika sköna som de ser ut, och att storlekarna är normala. Vet du någt om det förresten? Köpte 40 som alltid brukar vara bra och hoppas på dte bästa. Tack för en bra blogg!

  6. Nilla: Jag hoppas att även Du har haft en fin helg! Juniform är en butik med potential helt klart!Mamma Mia: En fin helg hoppas jag att Du har haft! Tack! Det sporrar vidare :-)Helena: Spännande med nytt kök! Jag längar så att det gör ont efter vårt nya kök 😉 Det blev ingen tygkasse för mig i fredags, så jag skall försöka spana i början på veckan.Vera: Vad roligt att Du hittade något som Du tyckte om! Jag har haft några skor från Hush Puppies tidigare och varit väldigt nöjd. Storlekarna i de skorna som jag har haft har varit normala och jag hoppas att så är fallet nu också. Mina är på väg hitåt enligt mejl, så det skall bli spännande att prova. Hoppas att de passar, för de är riktigt snygga! Tack! Kul att du gillar 🙂

  7. Snyggt kollage- som alltid :)och snygga Hush puppies ballerinor . Var tyvärr redan slut i min storlek ( 38). Annars hade jag klickat hem dem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.