Vatten

vattened.jpg

Ellas Inspiration kör en ny temavecka med ett spännande tema kring de fem elementen – vatten, trä, eld, jord och metall. Jag knipsade av en syrénkvist vid lunchpromenaden och gick med den innanför jackan. Det är omöjligt att inte bli glad av den doften. Jag har fotograferat med den vackra vasen Squeeze av Lena Bergström för Orrefors. Sommarvärmen är borta, men syrénerna blommar för fullt. En stämningshöjare så god som någon en vanlig måndag.

signature

15 comments

  1. En av de bästa dofterna helt klart! Vi har ett syrénträd på tomten, med vita blommor, och den är inte utslagen ännu, men lila ligger ju alltid lite före iofs. Vi längtar :)//M

  2. Fin blogg. Hit måste jag återkomma. Min mamma älskar syrener och dom blommar altid till hennes födelsedag 6 juni. Själv har jag inte ens fått häcken ur och installerat photoshop på min dator vilket syns i min blogg. Men det kommer.

  3. Hahaha, det låter ju nästan som mig när jag snodde kvistar… Vacker bild blev det i alla fall och jag kan tänka mig att doften är underbar. Jag försökte tvinga sambon att knipsa av några i helgen då vi var ute och cyklade, men han vägrade… så jag fick köpa rosa nejlikor på torget idag istället.

  4. When you are in uncomfortable position and have no money to move out from that point, you will need to receive the loan. Just because that would aid you unquestionably. I get short term loan every single year and feel OK just because of it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *