Sommar

annanyckelpigaed.jpg

Vilken fantastisk helg det har varit! Här har vi haft riktigt sommarväder. I dag är det betydligt svalare. Det var inte lätt att övertyga barnen om att det var läge för fleecejacka i morse. Helgen känns som ett utsnitt i tiden. Ljuv försommar med riddarspel och picknick. Och i dag är det måndag. Jag tillhör dem som sörjer att Annandag pingst fick maka på sig när svenskarna skulle börja fira sin nationaldag. Tredagarshelger är mycket trevliga tillställningar.

Jag deltar för tillfället i en Photoshopkurs som anordnas av duktiga Mikaela på Woopise Daisy. I går kväll satt jag uppe och pillade med mina foton från helgen. Ack vad roligt det är och ack vad frustrerande det är när det inte fungerar som jag vill. Det är hög tid att uppdatera mitt gamla skraltiga Photoshop-program från stenåldern. Ibland känner jag mig som en fossil. Fanns det affärer när Du var liten, mamma? Men skam den som ger sig!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

7 comments

  1. Vad spännande med Photoshop-kurs, jag kan inte få nog av programmet!Väntar med spänning på att få se dina nya kunskaper.

  2. Vilken fantastisk bild! Du har verkligen lyckats fånga ögonblicket! Så fint djup i bilden och dessutom helt otrolig extra skärpa på nyckelpigan. Denna borde Du delta i någon tävling med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.