Trä

traed.jpg

Jag är svag för askar i olika former. I min ständigt pågående organisation och utrensning inför flytten, hamnade jag igår i ett skåp där jag tydligen förvarar en del smycken. Jo då, jag visste att de fanns där, men jag har inte tittat varje dag. Jag hade den vackra asken i körsbärsträ på mitt nattygsbord – innan barnen. Ett annat liv – en annan värld. När jag tittade i asken igår uppenbarade sig ett gammalt intorkat tuggummi mitt i knuten av halsbandskedjor. Slutsatsen av detta. Fram med asken ur skåpet. Jag använder inte halskedjor och pärlor varje dag. Och snälla barn. Tuggummin. Inte där.

Trä är temat för dagen hos Ellas Inspiration.

6 comments

  1. Askar i trä är vackert. Och det är ju synd att gömma undan sina mycken. Även om man inte använder dem så mycket är det trevligt att ha dem framme så att man kan njuta av dem ändå.

  2. Åsa: Nu har jag en hängare bredvid sängen med mina halsband samt ett tennhjärta där jag lägger vigselringarna. Smycken är vackra även när de inte används som sagt – och alltför lockande för små barnhänder då 🙂 Men nu kan de låta bli – åtminstone ibland!

  3. Du tar så oerhört vackra bilder, jag blir så inspirerad! Somriga och ljuva. Uppskattar dina inlägg också, du skriver så bra och de är både tänkvärda och roliga. Ja, askar är härliga. De är så bra förvaring också. Utom de tycker jag saker har en förmåga att hamna huller om buller i lådor.. Tack för att du gör min dag varje gång jag kikar in! Från en trött mamma som just har mycket att stå i med stundande lght försäljning och så vidare… :-)Lisa

  4. Jag älskar askar – där kan man gömma små minnen och andra fina ting. Det är roligt när innehåll kommer fram på nytt – helst utan tuggummi då!

Leave a Reply

Your email address will not be published.