Husbloggen

vipptunnahouse.jpg

Nej Ni, den där andra husbloggen kändes sisådär från början till det snara slutet. Tanken att ha ett eget krypin för mina hustankar lockar dock fortfarande, men för nu tänker jag köra husbloggen mitt i gamla vanliga En mammas dag. Så ned i tunnan med den andra bloggen och vidare här istället med liten house-logga. När det inte känns rätt i magen, då är det bättre att tråckla sig ut och köra vidare där energin finns. Med hopp om kommande inspiration!

Tunnan står ute i köket i sin förpackning och väntar på – tja ett hus.

16 comments

  1. Det gör du alldeles rätt i. Alla gånger jag inte lyssnat på magkänslan så har det heller inte blivit bra, men vad gör man när huvudet tar över… Bra gjort att kunna säga stopp.Hej hopp,Speja

  2. Bra att du följer din magkänsla! För mig som läsare är det skönt att ha dig på ett och samma ställe.

  3. Magkänslan ska man följa!!! Det brukar bli bäst så. Och du… den “tunnan” vill jag också ha. Men det blir i mitt nästa kök. 🙂 Trevlig vecka!

  4. Klokt beslut tycker lilla jag som tyckte det blev lite rörigt att hoppa mellan bloggar. Vi som läser är nog intresserade av det mesta som rör dig och ditt liv och det kändes tråkigt att separera en så stor del av ditt liv på ett annat ställe än detta.Fullkomligen älskar din foton denna vecka, kan det vara en viss photoshopkurs som har tagits i bruk;-)Kram P.

  5. Bra, så slipper vi hoppa! Ser fram mot lite trädgårdsplanering snart? Har du tänkt på hur tjockt jordlager du vill ha och var träden ska stå? Jag får för mig att man måste planera det eftersom det kan ligga mycket kross i underarbetet när man bygger nytt. Så syrenhäcken och annat måste planeras i god tid så att man gör remsor med djupare jord. Eller? Och ett vårdträd – en kastanj kanske. Eller en sådandär snygg flikig björk. Nu vet jag ju inte hur stor tomt du har… Och inte minst viktigt – var ska du ha komposten? Och vilken kompost är mest praktisk och snyggast? Du ser – en ny värld full av val! Varma kramar från Sara med fingrarna i jorden.

  6. Bra beslut för jag fick inte inte in vanan att gå in på den andra bloggen av någon konstig anledning. Men den här bloggen är min nr 1 varje dag när jag kommer hem från jobbet. 🙂

  7. Äsch, känns det inte rätt så… är det inte rätt. :)Hos oss står vippen i badrummet och vilken glädje att kunna fylla upp den utan att det består av stinkande blöjor.

  8. Alla: Tack för hejarop! Jag trivs redan alldeles utmärkt med min lilla house-logga här 🙂 Sara: Trädgårdsplanering har jag inte kommit till ens i tankarna. Jordlager? Kompost? Där tappade du mig någonstans på vägen 😉 Tack för påpekanden dock! Det är sannerligen mycket att tänka på!

Leave a Reply

Your email address will not be published.