Honey

Nej, jag tröttnar inte. Jag lunchar ofta med den rosa skokartongen. Just nu har Carrie och Aidan fått ihop det för andra gången. I måndags hade filmen premiär i London och den stora snackisen har varit Sarah Jessica Parkers huvudbonad. Excellent eller alldeles hemsk? Om det är någon som kan komma i närheten av att bära upp en liknande hatt, så är det väl möjligen hon. Det är mycket press av olika slag inför USA-premiären den 27 maj. I senaste Vogue har Anne Leibovitz fotograferat Carrie och Mr Big i en fiktiv smekmånad. Bilderna är så vackra och det är frågan om jag inte skall investera i amerikanska Vogue denna gång i alla fall. Vi får vänta med filmen tills den 21 juni. Då hoppas jag att jag sitter i en biosalong nära mig. Skall Du se filmen?

13 comments

 1. Absolut, och det redan 10 juni ;)Har en bekant som såg den i London och ja den är minst så bra som vi förväntar oss!//M

 2. Ja, det tänkte jag. Bilden du valde var den bästa, flera andra kändes för arrangerade. Jag har inte följt tv-serien slaviskt men filmen vill jag inte missa.

 3. Minks: Just ja, din lyckos där 😉

  Emmie: Ja, det lär bli en höjdarkväll på biografen. Det gäller väl att boka biljetter i god tid bara!

  Helena: Jag tycker också bäst om den bilden. Den gör mig glad! Min skokartong med tv-serien rullar kontinuerligt här. Japp, jag är en riktig SATC-nörd 🙂

 4. Har inte sett avsnitten på TV sedan länge. Minns att jag kollade ett tag, för några år sedan och gillade det. Men sedan några år hör jag till ett utdöende släkte (skulle jag tro..) som inte ser på TV. Vi har inte haft TV framme alls i vår nuvarande lght. I huset blir det en TV, fast i ett litet eget TV-rum. Mest för Bollibompa då..när lill-tjejen vår blir lite större. Så, nja, SATC är väl inget jag längtar efter att se på bio direkt :-)Lisa

 5. Så fina tematolkningar du tagit fram denna vecka! Du är sååå duktig med din kamera!Den 21 juni sitter jag också i biostolen. Jag känner på mig att detta blir en film att älska… :)Ha en skön fredag, och trampa inte fast dig i leran i helgen. :)Kramen till dig!

 6. Absolut!!! Funderar på att dra ihop ett helt tjejgäng och göra det till en liten happening. Längtar!

 7. Ja, den här filmen ska jag absolut se. Jag har åxå skokartongen med serien, så den tittar jag på då och då. Den där bilden på Big och Carrie är helt underbar 🙂

 8. Alla: Det lär bli många som går till biografen den där dagen 🙂 Det skall bli så roligt att se filmen! Lisa: Jag ser inte mycket på TV heller, förutom mina boxar då och några väl utvalda serier. Big Love som rullar nu är ett måste t ex. Jag skulle gärna ha en TV-fri zon nere i vårt stora vardagsrum i det nya huset, men då får jag räkna med att sitta där alena på kvällarna. Maken sitter gärna vid TV:n nämligen. Och på ett sätt ser jag fram emot två apparater, så att jag får bestämma lite mer över fjärrkontrollen och se mina boxar :-)Lina: Tack! Så kul att se dina nya illustrationer. Jag ser fram emot fler! Trevlig helg! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.