Mor

morsdagsplocked-copy.jpg

Mors dag närmar sig. Jag hoppas på barnteckningar och välkramade maskrosor med korta stjälkar. Om jag skulle få något annat, skulle jag gärna ta något av plocket ovan.

* Tricia Guild har designat askarna till Ladurées sommarkollektion. Tittgodis såväl som riktigt godis.* The Jane Austen Book Club nådde aldrig till en biograf nära mig. Nu ser jag fram emot DVD-premiären på onsdag istället.* Familjesmycken kör med 20 % på mammasmycken inför morsdag om man lägger sin beställning i dag. Här syns det fina Familjeträdet.* En av mina favoriter – vår hänger i köket – kroken Mama hos bland annat Urban Living.* Finaste väskan från Kragh Rosenberg och House of Hedda. Jag behöver då sannerligen inte den, men ack så fin den är!* Vackraste muggen av Anna Wrigstad Östberg från Russinnet.* Maja Littmarcks tennarmband i pärlemorrosa – ja tack!* Den klassiska skålen från Marimekko och Iittala lanseras nu i en mindre storlek, bland annat hos Dukat bord.* Kryddskylt av Mia Blanche från Cosas. Jag gillar!* Frukost på sängen brukar vara smuligt och lite krångligt, men i tanken lockar det mycket – Breakfast in Bed från Philosophy.

Heja alla mammor!

12 comments

 1. Mysiga grejjer! Tänkte på de där “macaroons” som du – också – verkar vara förtjust i. Har sett dem ett antal gånger här 😉 Beställer du dem någonstans på nätet? Skulle så gärna vilja beställa till mig själv i morsdagspresent

 2. Minks: Eller hur :-)?! Teckningar it is!Elena: Jag har aldrig smakat riktiga Ladurée-macaroons – bara look-a-likes på caféer. De jag har ätit var i sötaste laget egentligen, men jag förförs ändå av dem. Och när det gäller Ladurée inte minst förpackningarna då. Det finns ett antal recept på nätet, men det verkar vara i meckigaste laget för min smak. Men kanske en dag när jag känner mig stark 🙂

 3. Åh vilka fina saker 🙂 The Jane Austen book club missade jag åxå när den gick på bio, så den har jag tänkt köpa på dvd.

 4. Jag har visserligen inga barn (om man inte räknar våra tre katter) men en frukost på säng skulle ju onekligen vara mysigt. Kanske någon av kissarna kommer och väcker mig vid femsnåret i vanlig ordning och ger mig en kall nos på näsan?Det är nog det närmaste frukost på säng man kommer i vår “familj” 🙂

 5. Hanna: Ja, det skall bli riktigt roligt att se filmen! Hoppas att den håller måttet!

  Stämningsfullt: Jo men visst – jag också tack 😉

  Anneli: Frukost på sängen förekommer inte här heller. I tanken mysigt som sagt, i praktiken mest opraktiskt. Men att gå upp till ett dukat bord med nybakade scones – det är lyx det också.

  Malin: Följ den röda länken i inlägget ovan. Jag har ett gult armband som jag har köpt direkt från Maja Littmarck. Kolla in hennes grejer på http://littmarck.com/.

 6. Vilka fina grejer! Ja tack till allt, utom halsbandet, har ett sådant fast en annan variant. Mysigt bära dotter och sambos namn nära. Vad söt kroken mama var!Lisa

 7. Vilka vackra saker du har gjort ett collage av. Väskan vill jag gärna ha! Men jag får nog, liksom du, se fram emot teckningar och blommor med korta stjälkar.

 8. Helena: Drömma måste man ja ;-)Lisa: Jag skulle vilja ha typ allt ja :-)Lo: Väskan är så fin, men nu är det prio på andra grejer – som en räkning på byggnadslovet t ex… Men önska sig kan man alltid 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.