Snart

whenlifegivesyou.jpg

Det finns räkningar och så finns det räkningar. Det är inte varje dag man får en “10 dagar netto” innehållande svindlande sex siffror på hallmattan. Det fina i kråksången är i och för sig att nu är det endast nio dagar tills huset kommer. Även om jag har klappat lite frigolit, känns det fortfarande mycket overkligt. Tänk att vi skall leva vårt liv där sedan. Det känns stort och lite svårt att förstå.

Nytt favorittryck från Douglas Wilson och Keep Calm Gallery. Lemonad till mig tack!

11 comments

  1. Diana: Ja, nu är det spännande tider 🙂 Fortsättning följer!Lo: Vi har inflyttningsdatum 15 november. Jag ser fram emot vår första jul i huset – förhoppningsvis utan magsjuka denna gång då 😉

  2. Hemklickat här med!Tror den passar bra hemma hos mig, “surtanten” som maken kallade mig i morse 😉

  3. Nilla: Ett tryck är på väg till mig. Jag gillar – massor :-)Mo: Haha! Även jag kan vara nog så syrlig emellanåt och behöver en liten reminder om att söta till det 😉 Den är jättefin tycker jag!

  4. Hej!Åh vad jag känner igen mig!IDAG kom grundläggaren till våran tomt, och under veckan ska grunden gjutas.Idag är det bara sly och sten där men enligt grävmaskinisten var det nemas problemas. När jag stod på tomten idag och såg ut över det glittrande vattnet i sjön och åkrarna med tofsvipor framför, tänkte på att detta kommer jag att kunna se varje dag från köket/spisen och från vardagsrummet – blev jag LYCKLIG!!Haha!Vi får huset v 27, och det är i lösvirke. Inflyttning vid årsskiftet. (nyckelfärdigt)Följer dig med spänning i ert bygge!PS – kom gärna med fler tips på tapeter… // S

  5. Syssan: Sannerligen spännande tider för oss båda! Det låter som om din utsikt är avundsvärd. Jag har varken vatten eller tofsvipor i synfältet, men vi får hoppas att det blir bra ändå 🙂 Tapeter ja. Jag får lov att återkomma i frågan!Emmie: Ja, den är fantastisk tycker jag. Har du kollat Douglas Wilsons inspirerande sida? Jag gillar!Tindra som jag: Spännande är det allt 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.