Ömt

omhettexture.jpg

Jag fann mig själv tänka på de där grå håren igen. Och att jag faktiskt har blivit mycket bättre på att vara mer förlåtande mot mig själv med åren. Jag kan ge mig själv en öm klapp på kinden och tycka att jag är riktigt bra. Den där duktiga flickan bor kvar, men hon har fått lite perspektiv på saker och ting.

Tisdagstema: Ömt. Bland bilder på barnen som håller om varandra istället för att kivas om smågrejer hela tiden och en bild  på mannen, blev det min ask med de första grå. Och en vissnande pion. Och i bakgrunden hörs detta. Ute på djupt vatten ibland, men med många ytringar. Så  där som livet är mest. I alla fall för min del :-).

10 comments

  1. Det är kul med lite olika tolkningar. Det blir mycket kärlek, närhet och ömhet mellan personer och djur, och detta tycker jag är en perfekt brytning mitt i allt det 🙂 Visst finns det charm i de bilderna också, men man har så svårt att finna ord till alla utan att det blir för lika!Fint skrivet och fin bild!Kram, kram!

  2. Så vackra tankar, vackert skrivet och en så underbar bild. Man stannar liksom upp och tänker till … Underbar tolkning på fint tisdagstema. Ha en bra dag! // Kram Jellonet

Leave a Reply

Your email address will not be published.