Uteliv

chicpicknick.jpg

Chic picknick är väl inte det första man tänker på när man ser vår välanvända prickiga filt som jag köpte från Semper när Anna var pyttis. Filten blir alltid så där härligt smutsig, smulig och lite blöt av gräset, men det hör liksom till när det gäller sommarens uteliv. Om vi skulle uppdatera utrustningen, skulle jag gärna göra det med följande småplock.

* Snygg picknickfilt från Sagaform och Frapp med praktisk vattenavstötande baksida.* Härlig matbox i solgul retroform från Koziol och Favoritsaker.* Eva Solos designade flaska lanseras som ett citychict alternativ när man vill ta med sig vatten ut. Flaskan bevarar dessutom kylan. Det är kanske inte den mest nödvändiga av produkter, men flaskan är funktionell och mycket snygg. Den kvalificerar sig för min önskelista.

Med eller utan [chic] picknick – Ha en fin helg!

För inspiration rekommenderas Monika Ahlbergs Picknick som utkom 2005. Det blir inte de avancerade lösningarna för vår del, men bara att få en knuff ut med filten är mycket värt.

signature

8 comments

  1. Så fint! Flaskan är jättefin – den skulle jag gärna ha! Gillar filten och matboxen också! Det är så mysigt med picknick! Det behöver inte vara så avancerat heller. Vi brukar ha improviserat knytkalas med kompisar när solen skiner och andan faller på! Ha en riktigt härlig helg!

  2. Vilken härlig utrustning. Flaskan är verkligen vacker, en sån skulle jag gärna dricka vatten ur! Filten mysig och vilken underbar matbox. Det är i naturen smulorna kommer till sin rätt tycker jag. Skaka, skaka så har småfåglarna lite lunch de med. :-)Fin helg!Lisa

  3. Mmmmm Eva Solo är en stor designfavorit. Den lille urläckra termosen skulle inte alls göra ont att ha i sin ägo …!! 🙂 Ha en riktigt fin lördagkväll! //Jellon

  4. Lisa: Haha! Det ligger något i din smuliakttagelse ja 🙂 Hoppas att Du har en bra helg!Nettan: Ja tack 🙂 Hoppas att din helg är finemang!Jellon: Visst är den fin! Då får jag tillönska en trevlig söndag!

  5. Blir helt kär i lilla äpplet! Jag som skickar med sonen mackor nästan varje dag… SKulle vara mer stylish än cars-lådan han har nu. Men det tycker väl antagligen bara jag!

  6. Görel: Visst är det fint?! Men mina barn är som dina. Mina chica boxar ratas till förmån för prinsessor och spindelmän. Jag får köpa ett äpple till mina mackor 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *