Helgens hus

takcollage-copy.jpg

En dag på stranden hjälpte inte till för att ladda upp med någon entusiasm inför en visit vid huset. – Nej, snälla! Inte huset! Jag vill inte åka hit förräns vi skall flytta! Barnen ser inte riktigt vad jag och mannen ser och det är ju inte så konstigt. Sedan är det ett evigt tjat om att det kanske inte är så lämpligt att hänga i knävecken på en byggnadsställning. En frigolitbit och en spik senare gick det ett litet tag, men om vi skall titta längre stunder gör vi det nog bäst utan barn :-).

takcollage1-copy.jpg

Och det hjälper ju föga att inkonsekventa mamma och pappa inte alls föregår med gott exempel. Jag trotsade min svindel och gick upp till andra våningen för att titta in. Det var mäktigt att se vårt allrum på övervåningen med halvmånefönster och blivande ryggåstak. Här får man tänka vitt och rymd. Det kommer att bli galant!

10 comments

  1. Det ser verkligen ut att bli fint, övervåningens allrum verkar bli toppen! Ni får väl ordna en “date” där ute, du och maken, och lämna barnen hos barnvakt :)Förstår att du vill dit och kika hela tiden för det går ju så fort!!!

  2. Ser verkligen superfint ut =) Blir säkerligen helt toppen och ljust och fint i vitt 🙂 Förstår att väntan känns oändligt lång!

  3. Till skillnad från dina barn så har jag fått dille på din blogg nu och besöker den flera gånger om dagen – utifall att det finns nya bilder från bygget…ha, ha.. vad insnöad jag är på byggstarter just nu. I dream on… 🙂

  4. Oj så fint man kan riktigt skönja hur det kommer att bli sen med alla de detaljer som du har beskrivit, kommer bli så braa. Något annat att inte förglömma är att VILKEN TUR MED VÄDRET ni har haft vid vid resningen av huset känns ju alltid bra att det inte är “blött” vid ett husbygge. Hoppas på fortsatt värme så ni får huset tätt. Ser fram emot fortsättningen :):)Trevlig måndag!Anne

  5. Annika: Trettio grader på balkongen – jag längtar till nästa sommar 🙂 Det känns mycket roligt att det är igång ja!Stämningsfullt: Jag håller med – härligt är det :-)Strandviksvillan: Ja och när euforin över husresningen har lagt sig är det dags att ta itu med allt det praktiska igen. Först fasadfärg och elritningar. Det blir ner och borra på en pillnivå igen :-)Helena: Haha! Ja, kanske det 🙂 Det går jättefort framåt och det är roligt att dokumentera lite av framstegen såklart. Mia: Ja, med denna sommarvärme längtar man ut! Just allrummet däruppe tror jag kan bli riktigt maffigt i vitt.Mamma Mia: Haha! Det är precis sådana trogna läsare som jag vill ha 😉 Heja er! Hoppas att det löser sig med den där otroligt tröga säljaren snart!Diana: Jag tror att vi bor ett tag först i alla fall ;-)Anne: Det är otroligt häftigt att stå med näsan mot fönsterrutan och tänka på hur det skall bli. Och jag är förvånad över hur verkligt det känns redan nu. Sedan är jag iofs något av visualiseringsfreak 🙂 Vi är så tacksamma över vädret! Det kunde inte ha blivit mycket bättre! Mer kommer ja. Ha en fin måndag du också!Ingela: Ja, det känns väldigt bra än så länge 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.