Sista dagen i maj

forstadoppet.jpg

Jag har alltid varit en badkruka, men min dotter är av annat virke. Hon har längtat. I dag var det äntligen dags. Det första doppet. Sann lycka!

15 comments

  1. Oh! Det var ett härligt foto! Jag skulle vilja göra sådana kort själv, där känslan är svävande i någonslags 50-talsmiljö. Hur har du burit dig åt?

  2. Ljuvlig bild med skönt ljus och gammaldags gott skimmer. Snyggt 🙂 Dessutom går det inte ta miste på glädjen och den totala lyckan i bilden. Man väntar bara på det stora plasket ska komma skvättandes !! 🙂 Ha det så bra!

  3. Miss Marie: Ett underbart plask blev det :-)Mamma Mia: Ja, detta är sann lycka för min lilla badentusiast! Hon har gått på simskola nu i vår och tagit silverfisken, så nu är det full fart framåt i vattnet – och en lite tryggare känsla för mig som tjatat ihjäl mig om simpuffar tidigare.Emma: Tack! Man börjar med att ta ett bra fotografi med snyggt ljus i 🙂 Sedan har jag trixat lite i mitt uråldriga Elements 2.0 (jag skall uppgradera, men det tycks gå trögt…) i samklang med urbra Photoshop-kurs som anordnats av lika urbra Mikaela på Woopsie Daisy ( http://mikaelarudhner.blogspot.com/) Kursen rekommenderas varmt! Det går en ny variant från och med i morgon.Jellon: Tack! Det blev ett rejält plask sedan ja 🙂 Ha en fortsatt fin helg du också!

  4. Nilla: Jag håller mest till under parasollet och sköter servicen där :-). Om jag skall bada skall det vara bra varmt i vattnet!Anne: Tack! Det var ganska kallt också ja. Anna badade dock tappert på, satt och huttrade och skakade med benen, men fortsatte att hävda att det var så fantastiskt roligt att bada 🙂

  5. Härligt foto, vilken badare! Jag vill nog komma över tjugostrecket för att våga mig i 🙂

  6. Så underbart det ser ut! jag längtar också tills jag får ta första doppet! älskar att bada!Gillade den där moln-väskan.. , måste nog kika vidare på en sån tror jag :-)Annelie

  7. Alla: Tack! Barnen har badat för glatta livet hela helgen, men jag doppade inte ens tårna. Badkruka är jag och så lär jag förbli. Men kanske i sommarheta juli när det är uppvärmt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.