Skoj

barnvidhjulram.jpg

Detta är livet istället för att åka och titta på ett hus i vardande. Lycka är att få sitta med i hytten på morfars stora lastmaskin!

Och lycka för mamma är att få en ordentlig skjuts i fotografering och bildbehandling. Mikaelas fotokurs är något av det roligaste och mest inspirerande som jag har gjort på länge. Jag tar små steg, förundras och klurar vidare. Det går i vågor med kameran, men sommaren är något av en klassisk högsäsong. Nu har jag fått en puff till att utmana mig själv igen. Blommor är ett tacksamt motiv, istället för barn som rullar med ögonen och vänder sig bort bara för att det är så himla kul. Men ibland så står de stilla en liten sekund   :-).

8 comments

  1. Vilken underbar bild, med ljuset, färger och allt. Jätteläcker inramning också, fixar du sånt i Photoshop eller? Samma med alla små “handmålade” detaljer, som hjärtan och blommor. Är det handmålat? Eller finns det färdigt? Ert hus ser jättefint ut, häftigt att det går så fort fram. Vårt hus kom i färdigkapat lösvirke, så snickarna håller fortfarande på och monterar taket, och ytterpanelen…ja, den ligger i högar än. Fast den har vi börjat måla i alla fall! Spännande tider äro det 🙂

  2. Speja: Tack rara Du! Hoppas att Du har det fint i solen!

    Lisa: Med en bra kurs kommer man en bit på väg 🙂 Det finns en uppsjö av texturer, ramar och annat att fiska upp i det stora näthavet. Vi har fått en del genom kursen som jag mixtrar med just nu. Jag är ingen illustratör själv, utan litar till andra. Isa Form har exempelvis gjort vår grafiska profil.

    Spännande med ert hus! Lösvirke tar lite längre tid kan jag tänka mig ja 🙂 Allt har sin tid och det är sannerligen spännade tider ja!

  3. Bilder ur verkligheten av vårt bygge, ja kanske lite vinklar och vrår. Känns lite läskigt lägga ut privata bilder på nätet, även om det vore jättekul! Det kommer att bli ett så fint hus! Har tänkt lägga ut ritningarna till att börja med. Er logga är såå snygg!

  4. Jag är också med på Mikaelas photoshopkurs och det är ju såå kul! Jag kan ju bra mycket mindre än du (som har så fina bilder på din blogg), och tar små, små steg framåt. Och vissst blir det en kul skjuts åt ens egna fotograferande!Jag hoppas på att lära mig mycket.Lycka till! (åt oss båda 😉

  5. Lisa: Roligt att se er ritning! Man kan liksom inte få nog i dessa dagar ;-)Anna: Visst är det kul! Jag har inte riktigt hängt med i tempot, utan kör självstudier nu i efterhand. En ny värld öppnar sig och framförallt får man en välbehövlig knuff! Lycka till – och det lär vi nog båda behöva ja 🙂

  6. Hej!Mkt snygg och trevlig blogg! Jag kan inte låta bli att fnissa igenkännande när du skriver att blommor är ett tacksamt motiv. Jag skulle inget hellre än att lägga ut snygga porträtt på våra barn i min blogg, men det som mest visas är… blommor! Som sagt, ett tacksamt motiv:) Jag ger dock inte upp hoppet att få fina bilder på busfröna. Lycka till m husbygget!

Leave a Reply

Your email address will not be published.