Upp

tak.jpg

Man får mycket i ett nybyggt hus, men inte detta. När jag blickar uppåt i vårt vardagsrum ser jag ett spänt tak med vackra detaljer. En del av mig kommer att sakna det sedan, men med en balkongtemperatur på fyrtio grader på eftermiddagarna ser jag mest framåt. Blicken riktas nu uppåt för att bestämma var vi skall ha uttag för taklampor i huset. Det blir inga utsmyckningar, men väl ett nytt ljus.

Tisdagstema: Upp

15 comments

  1. Caroline: Håller med 🙂 Jag är mycket svag för stuckatur, men den gör sig bäst i äldre omgivningar. Så mot nya mål – utan stuckatur – men med lite annat i sikte!

  2. Visst är det vackert med stukaturer, men inte var som helst.Var jag tvungen att välja skulle jag absolut välja gräsmattan,trots att jag alltid bott i gamla hus och är bortskämd med stuck!

  3. Fast ibland önskar man att man skulle kunna äta kakan och ha den kvar… Det är speciellt med stuckatur! Men det kräver sina lampor. 😉

  4. Jättefint med stuckatur, men som du skriver, den är snyggast i gamla hus.Golvet vi har i tvättstugan är ett fransk, antikt terracottagolv som vi köpt hos Qvesarums byggnadsvård. Vi är jättenöjda med det.

  5. Hej,Tänkte fråga dig om Gotland. Vet du har haft det uppe på bloggen förut. Nu hittar jag det inte =). Vi är alltid där1 vecka varje år (Fårö) men jag är dålig på hitta bra shopping. Gillar kläder,inredning(älskar betongföremål)och mat =).Har du några bra tips?Har en 6 åring som jag också skulle vilja hitta på något kul med när vi är där. Obligatoriska Kneippbyn är inte så kul.Må så gott!Tack på förhand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.