Varmt

designmemo.jpg

Det är härligt med sommarvärme, men den går även hårt åt stora och små. Jag har en liten kille hemma som ligger och sover i soffan med pendlande feber. Piggelin långa stunder, men sedan trött och hängig. Vi får nog vifta med flaggorna sådär lite lagom i morgon.

Tärningen kastas. Memorykorten vänds. Låt spelet börja. Vi har till och med avverkat mitt dammiga Design Memo från Nationalmuseums utställning om “Den moderna formen 19002000”. En fröjd för ögat. Och Henrik vann.

7 comments

  1. Så fint memory! Ett av mina älsklingsspel både som barn och vuxen. Perfekt att spela när man är sjuk.

  2. Inte kul att vara sjuk när det är såhär varmt. Hoppas helgen blir bra i alla fall och att övriga familjemedlemmar är friska. Här laddar vi för bröllop och hoppas det vackra vädret håller i sig!

  3. Feber vid denna värme låter inte så kul! Hoppas han kryar på sig till helgen så ni kan bevista ngn badstrand! Trevlig helg! kram

  4. Vilket snyggt memoryspel! Men inte kul att vara sjuk i denna värme. Hoppas att han snart blir frisk igen. Önskar dig en trevlig helg och att nationaldagen blir fin!

  5. Nilla: I dag är det lite piggare läge här. Hoppas att det håller i sig! En fin helg tillönskar jag er!Mia: Memory är en klassiker som alltid fungerar för stora och små. Vi har många varianter – en salig blandning mellan designmemo och dinos :-)Anna: Hoppas att Du inte smälter bort på bröllopet. Det lär bli varmt i helgen 🙂 Ha det så trevligt!Helena: I dag är det mest piggelin, så hoppas att det håller i sig. Vi tar sikte mot en barnpool hos morfar och mormor i första läget. Trevlig helg! KramAnne: Ja, visst är det snyggt?! Lite friskare son i dag! Jag tillönskar även dig en fin dag och helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.