Sommarvindar

klassbollinne.jpg

I dag har vi tillbringat dagen på vår playa tillsammans med vän A och barn. En tidning räcker länge på stranden mellan på- och avtagning av badbyxor, servande med dricka och kissnödiga barn. För sjön suger som det heter. När barnen inte är i vattnet, vill de helst ha något att stoppa i munnen. Matsäcken för en hel dag skulle vara uppäten inom loppet av en timma, om det inte skedde en viss ransonering…

I dag bläddrade jag i nya Sköna hem. Och ögonen fastnade på ett urval av linnetyger. Jag tycker om linne. Vi har hissgardiner i en vit linneblandning från Åhléns i ett antal fönster. Nu blev jag sugen på lite längre längder i vitt skirt linne som fladdrar så där lite lagom ljumma sommarkvällar. Vackert.

Linnetyg Fjorden från en av mina favoriter Klässbols Linneväveri.

6 comments

  1. Härligt med en dag vid stranden det är väl ändå riktig sommar när man kan åka dit.. Linne är aldrig fel har det i nästintill samtliga fönster (mannen i mitt liv tycker att jag är lite tråkig:):)) Ha en ljuvlig dag!!

  2. Jag tycker också mycket om linne! Har gardinlängder i sovrummet i linne. Hissgardiner är så fint – passar inte så bra med våra fönster – döljer spröjsen på ett trist sätt. Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Hoppas att ni får en lika fin helg! Kram

  3. Ja, linne är härligt vackert i sommarvinden! Antar att det kommer att passa perfekt i den vackra villan… nästa sommar! Jag säger väl som du alltid säger: Nästa sommar då… :)Sköt om dig och sommarkram från mig!

  4. Det låter såå härligt med en dag på stranden. När jag var på semester där, då var det minsann bara 17 grader varmt ute, och inte tal om nåt bad på stranden:-)Ha en fin helgKram Gunilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.