Lördagsutflykt

ladugarden6.jpgladugarden7-copy.jpgladugarden1.jpgladugarden2.jpg

Äntligen lite sol! Äntligen lite semesterutflykt! Världens godaste smörgåsar finns på Ladugård 206. När man beställer får man ett litet djur. I dag frågade servitrisen “finns det några hungriga ormar” till barnens stora förtjusning. Om Ni har vägarna förbi -missa inte denna pärla på den östgötska slätten med mumsig barnbuffé, delikatessbutik och dumleklubbsträd. En personlig favorit!

7 comments

  1. Tack för tipset! Är i samma bransch, med ett stort café & bykrog i dalarna, men tror jag lär ta en utflykt söderöver när säsongen är över… det såg jättemysigt ut!!!ps- kan du berätta hur ni tänker lösa hallen i nya huset, hur stor är den – och hur ska ni möblera, förvara, färgsätta och lösa det allmänna overall & skokaoset? Fortsatt trevlig helg!! S

  2. Härlig blogg ni har och spännande att kika på husbygge! Jag är mer en renoveringsmänniska än en nybyggare, men det är alltid lika intressant att följa nybyggen ändå! Synd att jag blev så sugen på räkmacka så här mitt i natten bara…;-)

  3. Tack för tipset, det verkar mysigt, vi åker tyvärr ej den vägen i sommar annars hade vi stannat där!

  4. Mamamekko: Ett superställe är det! Åk dit vid tillfälle. KramSyssan: Aha – låter väldigt spännande! Vi semestrade en del i Dalarna när jag var liten, men nu var det evigheter sedan jag var där. Hallen – ja ett evigt problem med allting som samlas där! Jag har skrivit om hall en gång i tiden http://www.enmammasdag.com/weronica/?p=1408 men lär återkomma i ämnet framöver! Just nu är jag jättespänd på hur en vägg i liggande panel kommer att se ut i vänners hus. Det klurar jag på till oss. Hoppas att Din helg har varit bra!Maria: Välkommen! Jag trodde att vi skulle hamna i ett gammalt hus med själ, men här sitter vi med helt nytt nu 🙂 Spännande kommer det att bli!Lotta: Åh, åk! Jättefint är det där!Helena: Du får spara tipset om Ni har vägarna förbi någongång. Ett av mina favoritställen!

  5. Jättetack för tipset! Vi tog omvägen förbi detta ställe igår på väg hemåt från en liten tripp söder över och hade aldrig svängt av motorvägen mot Vadstena om du inte tipsat oss. Kan verkligen rekommendera alla andra och det är verkligen värt de milen för att äta den goda buffén, barnens buffé gick inte heller av för hackor.STORT tack för tipset det förgyllde vår hemfärd. Trevlig sommar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.