Fototriss: Byggnader

ladugarden3.jpg

Det har seglat upp en ny fotoutmaning i bloggosfären – Fototriss. Tanken är att fotografera ett tema i tre olika bilder. Denna vecka är det byggnader. Jag hänger på med ytterligare bilder från Ladugård 206 som jag skrev om här. Det uråldriga trädet där det växer dumleklubbor är förstås ingen regelrätt byggnad.  Under den maffiga trädkronan med alla bladen känner man sig dock lika innesluten som i något av människan skapat.

ladugarden9.jpgladugardened.jpgladugarden5.jpg

9 comments

  1. Hej! Detta var bland det “häftigaste” jag sett idag, helt fantastiskt underbara kort, kan inte välja någon favorit, älskar alla!//annette

  2. Mmm, det måste vara det trädet som ska stå i min trädgård senare i livet då. I den tid då jag ska gå omkring med långa vida klänningar i lin, typ G Sjödén. Då kan jag äta hur många dumlar som helst 😉 Jaa, Weronica… Du har fått mig att fundera vidare på en systemkamera… Kanske kanske… Borde gå ngn fotokurs då också, känner jag. Så att man kan vidareutvecklas… Vi får välan se. Ha en fin dag!

  3. Snygga vinklar på byggnader du har hittat.Synd bara att dörröppningen på den mittersta bilder är så utbränd/utfrätt. Favoritbilden är den nedersta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.