Semester

gotlandsord-copy.jpg

I morgon åker vi till ljuva Gotland för två veckors vistelse där. Utan dator försmäktar jag på denna ö eller hur var det nu? Räkna med att jag kommer tillbaka med mycket inspiration! Jag ser fram emot att möta hösten tillsammans med Helena och Er. På återseende! Några riktigt trevliga sommarveckor önskar jag Er alla!

Och som en bonus till Er tappra själar som läser här inne under sommaren kör jag en liten tävling. Säg hej till mig på mejlen på weronica@enmammasdag.com . Skriv gärna en rad om vad Du skulle vilja se på sidan framåt hösten. Priset vet jag inte vad det blir ännu. Vi får se vad jag hittar på, men det blir smått och gott i sedvanlig W-anda :-). Jag drar en vinnare när vi är tillbaka i staden den 30 juli.

Mina Gotlandstips i Wordlad form. När man har börjat kan man inte sluta!

16 comments

  1. Åh, jag är inte alls avundsjuk på dig som får åka till Gotland! 😉 Två veckor, dessutom! Ha en underbar semester! Klokt att vara utan dator! Ser fram emot vackra Gotlandsfoton! Kram!

  2. Hoppas att du kommer hem tidigare än den 30:e juni, får jag tycker om att läsa din blogg! 🙂

  3. Annika: Härligt skall det bli! Och möjligen ett och annat fotografi ja 😉 KramAnna: Haha! Sant! Lite snabbare går det nog 😉 Ändrar i texten! Kul att Du gillar!

  4. Hälsa Fide ifrån mig (för jag förmodar att det blir ett besök?).Ha det nu himla gott och koppa bort ifrpån allt vad husbygge heter.Sommarkram från Mo (Mipp, Mippi, Mippilin… what ever)

  5. Hoppas att ni får en underbar semester på Gotland! Inte ett dugg avis, nejdå, vi ska vara hemma och måla takpanel i mängder! Vad är väl sagolika, pittoreska, paradisö-liknande Gotland mot det… Skämt och sido. Ha en skön sommar!KramLisa

  6. Önskar dig en riktigt härlig semester på Gotland, ser fram emot att läsa din blogg igen efter sommaren, fylld av inspiration!Kramar från Petra

  7. Om ni är kvar på ön den 26/7 så missa inte barndagen i almedalen, från kl 14. Världens bästa band, Tore and the No Smokers spelar en massa annat!VI ses där! Jag lovar att leta upp dig… 🙂

  8. Det där var kul!Jag testade jag också, men hur gör du för att få olika storlekar på orden?

  9. Helena: Skriv orden fler gånger. Ju fler, desto större. Vill du ha en mening så sätter du ett tilde mellan orden, t.ex Jag~älskar.

  10. Ha en skön semester!!!jag har bara varit på Gotland några ggr i november/december i snöglop och mörker – så lite avis är jag på alla som får se G-land från den ljusa sidan… //S

Leave a Reply

Your email address will not be published.