Hemma

hangmattaed.jpg

Två veckor på den förtrollande ön är tillända. Tvätten tronar upp sig i hallen. Vi skakar ut sand ur väskorna. Barnen längtar redan tillbaka. Och jag är inne i en behaglig lunk. Huset står och väntar runt hörnet, liksom mycket annat, men ett litet tag till – sommarro.

Lauters på Fårö – en av mina Gotlandsfavoriter. Fler bilder är att vänta :-). Jag hoppas att solen skiner på er!

12 comments

  1. Välkommen hem! Låter som ni har förtrollande tider när ni är på “ön”, vi är så sugna men det blir nästa sommar å då ska jag nvända dina tips flitigt.Njut semesterlunken så länge det bara går. Ha en bra dag!

  2. Vi hade också stora tvätthögar i tisdags när vi kom hem efter några dagar på Öland. De har dock minskat, perfekt torkväder! Semesterlunk är såå skönt, bara njuta av ledigheten och ha det bra. Härligt att du är tillbaka!

  3. Härlig bild!!! Hoppas ni har haft det under bart. ….Vi åker till västkusten imorgon, längtar :)Ha det bra så länge, kikar in när vi kommer hem såklart!kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.