Utvalt: Goda Bilder

godabilder.jpg

Goda Bilders smakfulla annons väckte mitt intresse vid genombläddringen av senaste Elle Interiör. Det är omåttligt populärt med väggdekorationer av olika slag för tillfället. Det är väggord, wallies, affischer och många printar ut egna canvastavlor. Jag tycker att det är trevligt med tillgängligheten och att det numera finns många alternativ till att bara ha den stora konsten på väggarna. Goda Bilders koncept är att tillhandahålla svartvita fotografier med recept på. Tavlorna är kanske framförallt tänkta till köksregionerna. Jag gillar idén och skulle gärna husera någon tavla. Eller om man skulle försöka sig på något liknande själv? Kanske något för tavellisterna med alla kokböcker? Dagens favorit!

Salsa Verde från Goda Bilder.

signature

4 comments

  1. Det där klarar du ju själv, det är jag helt säker på! Kan tänka mig att det också skulle passa fint i villan, bland annan “kökskonst”… :)Kram på dig!

  2. Gunilla: Kul att Du gillade idén!Speja: Visst är det vackra tavlor. Jag är definitivt sugen på en.Lina: Haha! Jo, kanske… Men det gäller väl att skrida från tanke till handling också. Och hitta ett bra fotografi – och ett bra recept och skriva ut hela baletten. Ett klick bort ligger dessa vackra tavlor. Vi får väl se var det hela slutar :). Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *