Ljus

artemide.jpg

Nu börjar det fylla på med ting som vi har beställt till huset. Vissa saker är roligare att lagra än andra. Dagens kartonger från Artemide känns exempelvis inte alls speciellt betungande att ha nere vid fötterna under skrivbordet :). Och på DHL står en pall som jag nog inte heller kommer ha alltför stora problem att husera här. För precis ett år sedan tröstshoppade jag virrvarr-underlägg till stadsfamiljen i väntan på vårt första avsomnade husprojekt. Sedan blev det ett nytt hus. Om två månader flyttar vi in. Det är helt otroligt – skönt!

Fotografi och bildbehandling: Weronica.

signature

5 comments

  1. Vad spännande att få se vad som ligger i den kartongen :). Får man fråga varifrån du beställt, jag har haft svårt att hitta återförsäljare på nära håll. Två månader kvar, och de kommer gå i raketfart! Snart snubblar du över kartonger vart du går, och det kommer kännas helt ok :).

  2. Visst är det härligt att shoppa lite även innan man flyttar…. Men jag måste verkligen lägga band på mig för jag VET att det är smartare att vänta tills efteråt. Möbler har jag absolut köpförbud på – måste vara på plats i huset först för den rätta känslan. Inget är som väntans tider, eller hur?

  3. Anette: Eller hur :-?! Artemide finns bland annat hos Möbelvärlden.se och även hos lokala Lindholms. Förhoppningsvis pinnar det på framåt november nu ja!Jess: Oh yes :)!Charlotta: Jag köper små piff som jag har haft sikte på under lång tid. Vi skall i princip ha kvar alla våra möbler, annars håller jag med dig om inköp såsom soffor och annat. Det är bättre att vänta och känna in vad som passar. Nej, väntan och längtan kommer nog att sätta in ordentligt snart :)!Caroline: Ja, den blev riktigt cool med en industrilook som matchar lampan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *