Jo då

fynd-copy.jpg

Jo, visst finns det vissa saker som jag säkerligen kommer att sakna när jag inte längre bor mitt i staden. Att gå ned för trappan och köpa färskt bröd. Att gå ut och köpa hem en chokladpaj till eftermiddagsteet, bara för att jag är så himla sugen. Och att helt plötsligt springa på utförsäljningar bara så där. 70 % är ju faktiskt något helt annat än 15 %.  Och jo då, förmågan består tydligen :).

Så nu blir det klassisk modebloggsjargong i dagens inköp. Jag hittade de fina krokarna Flower av Malin Lundmark som kommer att bli perfekta i Annas rum för upphängning av allsköns ting. En liten väska-i-väska från favoriten Mingla Design. Och hyllpappren av Lotta Kühlhorn är bara alldeles för fantastiska för att låta bli – till skafferiet eller till kommande paketinslagning. Fyndat och klart!

12 comments

  1. Fina köp! Flowerkrokarna vill jag ha själv! Fast då i vitt! 😉 Och Lotta Kühlhorns mönster är underbara – man blir glad av hennes mönster och färger! Tack för fina ord! Kram

  2. Åh, vilka fina grejer!Kommer ni att bo långt från centrum när ni flyttar? Eller på lagom långprommisavstånd? Som vi — i vårt nybyggarland.:-)/B

  3. Annika: De är jättesöta i rosa och passar dottern utmärkt. “Kan jag få ha allt rosa i mitt rum?”. Hon blev jätteglad över sina krokar, ja :). Visst blir man glad av mönster! KramDesigntjejen: Riktigt fyndigt var det! KramBirgitta: Ja, fynd gör en riktigt glad :)! Nej, promenadavstånd blir det inte sedan. Det är nära staden, men mer med en rejäl cykeltur eller framförallt buss då. Nu bor vi femtio meter från stadens torg så det blir väldigt annorlunda. Men ett HUS då!

  4. Hejsan!Tack för din stöttande kommentar 🙂 Vad spännande att ni inte har så långt kvar till inflyttning, det ska bli roligt att se bilder från det nya fina huset.Ha en trevlig helg!Ulrika

  5. Mrs b: Ja, det var riktiga fynd det där! Designtorget har mycket fina grejer, men i går var det inget som skrek köp mig :-)! Och tur det, när jag sprang på 70 % sedan.Ulrika: Varsågod! Det går upp och det går ned. Maken ringde precis utifrån huset och pratade om en träpanel med massor av kvistar i vårt ryggåstak. Gulp. Det skall vara helt vitt har jag tänkt, men det verkar vara lite mer komplicerat än så. Fortsättning följer. Ha en fin helg du också!

  6. Ida: Kolla in Sportif på Storgatan. Hemligt är väl inte flytt och hus eftersom jag är offentlig med det här, men exakt lokalisation är väl kanske inget jag skriver ut ändå :). Trevlig helg!

  7. HEjUrsäkta en dum fråga, ska dom lägga ner? Sportif alltså. Det var längesedan jag såg till de där fina necessärerna.Ann Charlotte/Mingla DesignTack för en bra blogg.

  8. Ann Charlotte: Jag är ju väldigt förtjust i just det mönstret av er – en modern klassiker! De säljer ut inredning och barnkläder, så kanske byte av inriktning? Jag vet inte, men lite synd för mig att jag missar en Mingla-återförsäljare i staden. Kul att Du gillar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.