Gott

knackebrod.jpg

Förkylningen måste ha satt sig på mitt huvud. Tjugo minuter inne på Designtorget med 15 % på hela sortimentet och inte en pinal med mig hem. Jag stod och klappade lite på den här vackra brödboxen , men det finns tusen andra grejer att köpa (eller inte köpa)  just nu. Exempelvis en Spindelmannenmössa (i luddig akryl, men inget annat duger…). Och knäckebröd. Om Ni inte har smakat det goda brödet från Vilmas så gör det! Jag äter det såväl till mat, som till snacks. Det finns kryddiga sticks, liksom mer neutrala bröd. Det är handbakat med ekologiska ingredienser. Och de vet hur en slipsten skall dras när det gäller grafisk profil och förpackningar. De små boxarna får gärna stå framme. En personlig favorit!

Fotografi och redigering: Weronica – En mammas dag.

signature

9 comments

  1. Tack för tipset om Designtorget! Sprang förstås dit jag med 🙂 och kom tillbaka med ett gäng sådana ekologiska nylonkassar som man kan ha med sig när man handlar istället för att köpa plastkassar. Har tittat på dem ett tag och nu blev det slag i saken!

  2. Pia: Perfekt! Det är just sådant som man skall slå till på. Grejer som man kollat på länge med lite rabatt som köpincitament! Hoppas att du blir nöjd med kassarna. Jag tycker massor om min variant från Mitt i Myllan.

  3. Jag var inne på Designtorget häromdagen men då var den ingen rabatt :(. Köpte iofs bara en hållare till disktrasan… Brödet var verkligen gott, särskilt varianten med sesamfrön. Jag tror jag hann äta två skivor innan maken slukat resten :).

  4. Viveka: Ack ja – smakar det så kostar det. Men så mycket fräschare än en påse med ett annat innehåll. Här är det mest jag som knaprar, så jag brukar få ha mina boxar i fred :).

  5. Designtorget har jag inte hunnit till men jag har Vilmas hemma i flera variationer och det är såååååååååå gott! Härligt att det numera finns på ICA också!//M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *