Belysning

fjarilslampa-copy.jpg

Medan jag går i gång på gammal klassisk design , förstår Anna inte alls storheten. Nej, det är helt andra stilideal som råder. Much is more – much more. Och så skall det ju få vara såklart. Jag firade själv excesser i rosa i mitt barndomsrum. Carolaplanscherna satt upptejpade på en bädd av blomster och min dammiga prylhylla var fylld med pytteglasdjur, luktsudd, snäckskalskaniner och andra skatter. Nu delar barnen rum. Tanken på det där egna rummet i huset är kittlande. Och inredningsplanerna spinns för fullt. Åh, kan jag inte få ha allt rosa? Talet om rummet varierar också. En dag var det tapeter med fjärilar på, fast det inte alls kommer att vara det. Så här kära dotter. En fjärilslampa! Kadang – så snygg :)!

För mig fungerade rabattkoden 180412 för 40 % plus fri frakt på Ellos.

10 comments

  1. Stämningsfullt: Anna kommer att älska den, det är en sak som är säker :)!Jossa: Kul att Du gillade! Aha, kan så vara i denna djungel av rabattkoder som finns. Jag brukar alltid kolla på rabattkod.se för att se aktuella klipp. Det kanske finns något där.

  2. Ja, visst måste barnen få vara med och bestämma! Att få ha ett alldeles eget krypin, som har de färger och den stil som man gillar, är värdefullt! Inte bara för barnen (vi har tur som snart får våra alldeles egna kontor)! Gullig lampa! Hoppas att du och din familj får en fin helg! Rensning till trots. Men, tänk så skönt det känns när det väl är gjort! Kram

  3. Tänk att de har så fina lampor på Ellos! Nu måste jag genast surfa in på deras hemsida och kolla om det finns fler godbitar till fyndpriser. Jag har också en dotter som älskar rosa, så jag är på jakt efter fina rosa saker till hennes nya rum med rosa tapeter. Jag tycker att det är minst lika roligt som hon gör….Trevlig helg//Charlotta.

  4. Ja, det var en fin lampa!Jag är rätt nöjd med att dottern bara är 18 månader, och således inte har så mycket att säga till om när hennes rum kommer inredas lite mer nu i höst… :-)Jag är ju bara för dålig på att utnyttja Ellos-koderna – känns som att det fylls på med nya rabattkoder i inboxen var och varannan dag. Men jag får nog ta en titt bland inredningssakerna för att se om det finns nåt intressant där.

  5. Fick en ordentlig flashback av ditt 80-talsrum…Mina små glasdjur och småpryttlar står numera i en inglasad kastlåda i mitt flickrum, och dottern älskar att titta på den! Där står också de små cyklarna som jag dammsög Skänninge Marken efter, om du minns.

  6. Så söt lampa! Vilken rosa färg blev det tillslut på din dotters väggar?.. Jag klurar och klurar på färg till vår dotter. Vill helst inte måla rosa, men samtidigt är det en rätt varm och lite mysig färg för en liten tjej 🙂 Vi får se! (Själv hade jag också verkligen allt i rosa, till och med sängen fick mina föräldrar måla om! ha,ha)

  7. Karin : Minns – såklart ;). De där cyklarna glömmer man inte i första taget!Lisa: Det blev en tapet till slut. Den är från Midbecs Keek-A-Boo – en karamellrosa tapet med smala vita ränder. De flesta tapeter vi kollade på var bara svagt rosa. Här är det creme caramell och det är nog det som vår dotter är ute efter. Förhoppningsvis blir det riktigt bra! Annika. Charlotta, Mrs B och Hemmabloggaren: Anna lyste upp när hon fick se lampan, men undrade lite om den inte fanns i rosa. Det finns en cerise variant, men ibland får man välja vad man visar ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published.