Helg

johanssonchoklad-copy.jpg

Helg = Rensning och packning. Jag närmar mig boxarna med barnens bebiskläder. Buhu.

I går tittade jag på den fina lilla boken Choklad av favoriten Elisabeth Johansson. Den åkte direkt upp på min önskelista. En riktigt trevlig helg tillönskar jag er alla – förhoppningsvis med en och annan chokladbit :)!

Pressbild från Natur & Kultur.

signature

9 comments

  1. Caroline: Eller hur – en liten liten bit :-). Jag gillade boken vid en snabb genombläddring i bokhandeln. Ett litet format med vad det verkar som användbara recept i Johanssons stil som jag gillar mycket. Det blir nog ett inköp vad det lider. Trevlig helg!Maria: Ja, den kom ut nu i augusti. En riktig pärla vad det verkar som. Ha en fin helg du med!

  2. Ush….jag vet hur du känner dig! Själv har jag lyckats skjuta upp det välbehövliga rensandet bland barnkläder, med motiveringen att kläderna ju ändå skall ärvas, av nästa bebis. Nu när vi fått vår sista bebis så finns det ju ingen återvändo!Choklad…jo, i morgon blir det fudgebrownies med pecannötter och vit choklad, till det hemlagad vaniljglass! Jag motiverar detta med att det är för mycket mat och för lite desserter på min blogg ;).

  3. Trevlig helg på dig med! Små bebi kläder har jag sparat ett urval, kan tänka mig nostalgin i att öppna dessa kartonger. Jag hoppas förstås på en till liten….så kanske får de komma till användning igen.Boken ska jag kolla in, den såg härlig ut!

  4. Annika: Det är ångest att hålla på bland bebiskläderna känner jag :(. Jag vill helst spara allt, men det funkar ju inte riktigt. Men lite i taget och förhoppningsvis lite mindre bagage :)!Helena: Ja, ett urval får det bli, men det är ändå lite buhu för vi är nog klara på bebisfronten nu. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *