Utvalt: Rättvis förvaring

plastkorg-copy.jpg

Kan man ha för mycket förvaring? Svaret är givet – nej. Jag är inne i en organiseringsfas där alla saker skall få sin plats. Även fast jag vet att ordningen säkerligen kommer att rubbas inom en inte alltför avlägsen framtid, så känns det alltid hoppfullt att tänka att det är för evigt denna gång. Det är ju såklart lite samma sak med huset. Vi kommer att vara desamma när vi bor där, men det känns skönt att livnära hoppet ett tag till. Med det nya köket kommer det att gå som en dans med matlagningen. Med mitt nya arbetsrum kommer inspirationen alltid att flöda. Solen kommer alltid att skina över vårt hus. Ja, eller hur ;)?!

Jag börjar med att önska mig snygga förvaringskorgar till hallen. Korgarna påminner om plastbanden som jag pysslade med när jag var liten och knöt till små mattor och annat skoj. De är rättvist tillverkade i återvunnen plast och finns hos Mitt i Myllan. Jag gillar!

8 comments

  1. Utrensning och organisering står även högt på min agenda. Ett bra sätt att förbereda sig inför kommande packning och flytt. Min ambition är att bara flytta med mig saker som vi verkligen vill spara eller använder regelbundet. Så det gäller att vara hård även om det är svårt ibland. Ha det så bra!//Charlotta.

  2. Jag har en liknande antik korg i trappen. Fick tipset av min kära mor att den kunde vara bra att samla saker som ska upp och ner i. Väldigt praktiskt när man hittar legobitar, strumpor, tidningar och det blir mindre spring för att få var sak på sin plats. Numera är det en rutin att ta med korgen när jag går upp och lägger mig på kvällen…

  3. Charlotta: Jag tänker likadant. Jag vill bara ha med mig grejer som betyder något och som jag verkligen vill ha i huset. I dag har jag skänkt bort böcker till en vän. Det känns bra. Lite sniff blev det i lördags dock när vi skulle gå ut på staden och en man kom ut med barnens spjälsäng från Myrorna. Men återbruk är BRA :). Mia, Stämningsfullt och Frida: Visst är den fin korgen! Jag gillar den mycket.Adina: Smart! Det skall jag tänka på nu när vi får trappa! Tack för tipset!

  4. Jättefina korgar hos Mitt i Myllan – jag gillade även de som man kan hänga på väggen. Skulle vara bra i hallen för diverse småplock och för flickornas mössor och vantar. Mitt arbetsrum börjar ta form – nu håller jag på att sortera i alla tidskriftsamlare samt att jag har gjort fina etiketter som jag klistrar fast! Pärmarna är nu sorterade och har nya etiketter. Jag är så nöjd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.