Trend: Kurbits för de minsta

kurbibi-copy.jpg

Detta är säkerligen produkten som kommer att synas på alla telingar som tillhör trendsäkra föräldrar i höst. Förmodligen mycket snart på ett barnvagnsvänligt café nära dig! Kiss & Bajs har blivit en stor succé och nu lanserar grundaren Kurbibs. Man måste ge en eloge för det smått genialiska namnet. Med den rådande hantverksfebern med kurbits som stilideal ligger haklappen helt rätt i tiden.

Som nybliven mamma till en kräksbebis utan dess like, förde jag en mycket ojämn kamp mot de fina haklapparna som vi använde som skydd när vi var ute på barnvagnslokal. Hemma använde vi IKEA:s tiopack och stora handdukar, men ibland ville man ju vara med i matchen med de där bebisarna som knappt rapade efter maten. När sonen kom med kräkningar i ungefär samma omfattning hade jag gett upp. På med frotté kring halsen och där fick det stanna. Vi fick ju så himla mycket tvätt ändå. Så konstlädret i en Kurbibs hade nog inte varit något alls för mina barn, men jag hade nog förmodligen åkt dit ändå :).

Kurbibs premiärvisades på Formexmässan och lanseras i månadsskiftet september/oktober.

3 comments

  1. Jättefin! Vi hade en designfavorit i Marimekkos röda Unikko här hemma även om det var frottétrasor som flitigast användes. Men, jag tycker ändå att det är skönt att “haklappeåldern” är förbi.

  2. Stämningsfullt: Visst är den! Tämligen oemåtståndlig :).Lo: Ja, alla åldrar har sin charm, men de där spyorna i tid och otid var väl så där charmiga just då :). Våra finhaklappar var från Po.P och Tiogruppen. Men ack vad snabbt de åkte ned i tvättkorgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.