Barnslig

Detta är inte det bästa fotografiet jag har tagit på min son, men han älskar det ändå. Han kan bara ha luvan på sig korta stunder, innan den blonda kalufsen blir alldeles varm där under.  Men den tiden när hela dräkten är i ordning, den är ultimat. Bättre än så här blir det inte just nu.

tisdagstemabarnsligt.jpg

Helena msn:ar mig när det är bra dag-tv på g. Förra veckan såg jag både på Tom Cruise (jag gillar Katies stil, men sicken furufrossa i det där fritidshemmet. Nej, inga höga poäng där inte) och SATC hos mogulen Oprah. Jag har sett klipp tidigare, men inte hela programmen. Ett litet nöje så gott som något för en hemmaarbetare. Sarah Jessicas lille James Wilkie är i samma ålder som min Spindelman. Och jag kan inte annat än att hålla med glam-mam Sarah Jessica. “They should package that particular age because you cannot go through a day without learning something”. Det är en härlig ålder – med eller utan spindelmannendräkt :).

Tisdagstema: Barnslig. Jag har lovat sonen en förstoring på coola killen i dräkten till hans nya rum. Det blir en höjdare det!

10 comments

  1. Hej hej Weronica! Först måste jag bara säga att det är så roligt att titta in här nu för tiden med alla dina fantastiska inlägg som kommer på löpande band! Det känns som om du är inne i en riktig inspirationsfas, härligt!Sedan tänkte jag fråga var du har fått tag på den spindelmannendräkten? Har en liten “spindelmannen-wannabe” hemma som jag vet skulle bli överlycklig för en sådan!Tack för en fantastisk blogg!

  2. Klart coola killen ska ha en förstoring i sitt rum! Men, det verkar onekligen kunna bli lite svettigt under huvan – jag skulle få klaustrofobi!

  3. Pia: Tack för den responsen! Dina ord värmer och jag känner mig taggad till fler stordåd ;). Dräkten är inköpt på Toys´r´us. H&M har även en variant. Spindelmannen rules!

  4. Tänk att gå omkring med den ute på stan en fredags- eller lördagskväll, folk hade nog börjat undra om dom tagit en drink för mycket! Den är så himla fräck den där dräkten, måste nog skaffe en sån till sonen också!

Leave a Reply

Your email address will not be published.