A´la Gwyneth

Hon må ha haft lite märkliga dieter för sig, även om det verkar som om den makrobiotiska maten har bytts ut mot hård träning. Gwyneth med lilla Apple och Moses tillhör ändå de där kändismammorna som jag gillar att läsa om. Nu lanserar Gwyneth en egen webbsida – GOOP – där hon skall dela med sig av inspirerande tips från sitt liv. Än så länge syns mest en snygg layout, men jag vill ha mer såklart. Det utlovas recept, lite mode och tankar om föräldraskap. En – helt annan – mammas dag med andra ord :).

4 comments

  1. Känns som vårt koncept rakt av, kan hon ha sneglat på Ettbraliv 😉 Kan vi stämma henne tror du, *ironi*ironi*Nu ska jag gå och leka med Äpplet och spela in nån bra film, och sen mysa med min man som sjunger ljuva sånger i mitt öra :)god I wish I was Gwyneth, inte en sliten småbarnsförälder tillika försäkringstjänsteman med påsar under ögonen./M

Leave a Reply

Your email address will not be published.