Shopping: Stövlar

stovlarhushpuppies-copy.jpg

Jag går fortfarande runt i mina sommarmockasiner från Hush Puppies. Jag gillar det amerikanska skomärket som frontar en bassethund och som firar femtio år i år. Det är fotriktigt och bekvämt – ett måste för mig när det kommer till skor – utan att bli trist och sakna förankring i aktuella trender. Mina irrfärder i cyberrymden gick i kväll via fina amerikanska Anthropologie som numera fraktar till Sverige (dyra avgifter vad det verkar dock) till rekorderliga Ellos som lockade med 50 % på en valfri vara. Och ser man på! Nu är det påfyllt av hundskorna och jag hittade [förhoppningsvis] mina vinterstövlar. Jag gillar den klassiska modellen med bekväm klack, vidd i skaftet och en fin detalj. Förhoppningsvis sitter de bra på foten också. Ett fint kvällsfynd!

signature

12 comments

 1. Tusen tusen tack för tipset! Jag som länge nu inte velat skiljas från mina kära skinnstövlar, varje år samma sak – ett dyrt (men ack så nödvändigt) besök hos skomakaren, tror mig nu ha hittat nya kära medlemmar till vintergarderoben. Tack vare dig!Och jag hade också rabattkoden outnyttjad i min mailkorg. :)Så nu hoppas jag att vi båda blir nöjda med våra finfina köp. Här hemma är vi i slutfasen av ett två månader långt shoppstopp, men då det fanns så mycket pengar att spara fick det slinka mellan idag. Dessutom är jag ju en sjuk liten stackare… Ha ha…Kramen

 2. Jättefina! Jag hittade ett par på Jerns förra hösten som fortfarande håller måttet, det är nog dags att hoppa ur Mary Jane’s och dra på stövlarna.

 3. Tack, återigen för bra “modetips”! Jag förstår inte hur jag lyckas (eller rättare sagt misslyckas), men tittade lite snabbt igenom Ellos för nån dag sen i förhoppning om att rabatten äntligen skulle utnyttjas och som vanligt hittade jag inget. Jag måste ju vara blind! Här fanns det ju en massa skor att titta på – hade inte ens slagit mig att titta bland skorna…Så tack igen! Får se om jag får till nån beställning. 50% rabatt blir ju faktiskt jättemycket billigare, speciellt när det kommer till stövlar!

 4. Stämningsullt: Jag hoppas mycket på de här stövlarna. Jag har konstiga fötter, men Hush Puppies brukar alltid funka. Jag får återkomma med rapport när det anländer :). Ha en fin dag! Kram

  Lina: Men vad kul att Du hittade något som Du gillade! Jag har det inte heller lätt när det kommer till stövlar, men de här tror jag kommer att passa fint. 50 % på en vinternyhet är faktiskt inte fy skam det. Jag har bara köpt husattiraljer och kläder till barnen länge nu, men ett par stövlar behöver jag faktiskt. Kram.

  Lo: Precis. Stövelsäsongen börjar närma sig med stormsteg. Dessa funkar nog kanske inte när det är som allra kallast, men jag hyser stort hopp om ett par nya favoriter.

  Mrs b: Katalogerna kollar jag nästan aldrig i, men jag brukar scanna av nätet. Jag shoppade för första gången i våras och sedan dess har jag fullständigt överösts av försändelser. Nackdelen med att komma in i registret hos dem ;). Men fina rabattkoder har de alltsom oftast och Hush Puppies gillar jag.

 5. Snygga stövlar! Jag vill tipsa om http://www.brandos.se som säljer skor och stövlar för vuxna och barn. De har många märken och dessutom kostar frakten inget. De får in nyheter lite då och då och prenumererar man på deras nyhetsbrev så håller man sig up-to-date.Ha en bra dag!

 6. Sandra: Japp, Brandos har ett stort utbud. Jag har inte kommit till skott med shopping där ännu, men däremot handlat på Have2have som också saluför skor online. Det är lite av en chansning att shoppa en sådan sak som skor på nätet, då passformen varierar, men om man håller sig till de märken som man brukar ha och känner till, då brukar det gå bra. Och som sagt, det går ju alltid att returnera – priset man får betala för att få tillgång till ett stort utbud. Ha en fin dag du med!

 7. Tack för tipset på ursnygga stövlar – klickade till mig ett par med 50% rabatt jag också! Letat och letat med stövlar med “generös skaftvidd” – nu tror jag att jag hittat MINA stövlar. Ha en bra dag – du gjorde min!

 8. Är också en som behöver “generös skaftvidd”! Jag hittade mina höststövlar hos Bonaparte som i år har börjat med vida skaft på vissa stövlar. Denna modell var dock inte heller dum….:)

 9. Skor och och kanske framförallt stövlar är en svaghet hos mig (i alla fall enligt min man). Det blir nog (jag skriver nog) inget stövelköp i år för min del. Men snygga var dom!

 10. Måste bara berätta att det blev en beställning för min del – och idag kom paketet! Stövlarna (det blev faktiskt just dom du visade) satt som gjutet!Så tack vare dig har jag 1.) sparat pengar och 2.) sparat tid – nu slipper jag ju leta på stan :-)Viss tröst i (tand)eländet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *