Utvalt: Korpi & Gordon

korpigordon-copy.jpg

Den åländska formgivarduon Korpi & Gordon gör grafiskt snygga mönster med bland annat köksmotiv (några produkter finns hos Russinnet).  Nu blir den karakterisktiska formgivningen tillgängliga för en stor publik med konstkort på det stora varuhuset. Kanske något att göra en personlig kökstavla av? Eller använda som de kort de är? Ett designfynd för tjugofem riksdaler. Jag gillar!

Jag gillar även att en av mina trogna läsare Annika har startat en matblogg – Smaskens. Här blir jag inspirerad till stordåd i köket, även om jag än så länge bara har kommit till tankestadiet :). Läsvärt!

UPDATE: Och så får man börja morgonen med två recept från Gwyneth i mejlboxen. Ett tecken så gott som något att nu är det dags för stordåden i köket :-)!

6 comments

  1. Caroline: Jag har varit sugen på grytlappar från dem tidigare, men det har inte blivit av. Men dessa kort kan man gott unna sig. Snygga äro de! Ha en fin helg du med!

  2. Åh, så fina! De hade passat perfekt hemma hos mig! Ser dock inte ut som om de finns på IKEA Norge, men jag ska kanske dit i helgen så jag får spana lite! Vet du var man får tag i kvadratiska ramar i 15×15 cm? Gillar ju IKEAs RIBBA-ramar men de verkar inte finnas i den storleken…

  3. Ingela: Visst är de riktigt fina! Jag har inte sett dem live, men får väl ta en tur och förse mig framöver. Hoppas att Du hittar dem. Det står bredvid att IKEAs Ribba skall passa, men jag har inte koll på alla storlekar där. Det finns möjligen andra varianter på det stora varuhuset, annars får man nog spana hos t ex Gallerix.

  4. Var på IKEA idag och visst fanns både korten och passande RIBBA-ramar även i Norge! 🙂 Köpte en ram för lite (vet inte riktigt vad jag tänkte..;) Men snart sitter de på väggen i mitt kök! Tack igen för tipset!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.