Fjärilslampan igen

fjarilslampaupdateed.jpg

I går hämtade jag ut Annas fjärilslampa som jag beställde från Ellos i förra veckan. Jag tyckte att paketet var ganska platt och mycket riktigt. Lampan bestod av fem plastfjärilar plus några delar till upphängningen som skulle monteras. Det var möjligen naivt av mig att tro att lampan skulle vara färdigmonterad, men man kan ändå tycka att de kunde ha skrivit något om det i produktbeskrivningen. Så utrusta er med ett stort tålamod om ni blir sugna på en likadan lampa! Jag har dåligt med sådant, men som tur är har jag en pappa som har desto mer. I går kväll satt han och meckade ihop lampan och tog till kraftord över passformen av bitarna. Morfar kan allt är Anna och Henriks grundinställning och så är det nästan. Nu står en fin fjärilslampa i väntan på sitt rosa rum, men vägen dit var lite knölig. Så hav tålamod vid fjärilshopping!

5 comments

  1. Hej weronica! Jag köpte en precis likadan, fast vit till Lowas rum. Den såg inte mycket ut för världen när paketet kom. Men chrille fixa ihop den på ett naffs och nu lyser den fin fint på hennes rum! Kul o ses på Lördag 🙂

  2. Mikaela: Vad kul att Lowas lampa lyser fint! Det skall tydligen till någon av det där tålmodliga släktet för att klara biffen här ;-). Vi ses!Ellas Inspiration: Jo, tack. Hjälp behöver man sannerligen ibland :)! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.