Utvalt: Alphabet Bags

alphabetbags-copy.jpg

Efter en eftermiddag i lekparken (här stavar vi studiedag i dag) möttes jag av denna trevliga väska i mejlboxen. Jag gillar det mesta som duktiga Lucas & Hayley står bakom i deras förträffliga galleri Keep Calm Gallery, deras småting i The Manicule och nu lanserar de Alphabet Bags. I tidevarvet där grafiska tryck och bokstäver känns som hett stoff ligger satsningen helt rätt. Jag vill naturligtvis genast ha en W-bag. Snygg som väska, men jag kan även tänka mig den som en fin alternativ förvaring till småting i hemmet. Kanske varsin väska med initialerna på familjemedlemmarna till hallen? Dagens favorit!

Kuriosa: Weronica = den sanna bilden. Jag har alltid varit nöjd med mitt namn och har aldrig genomgått en kris när jag velat heta något annat. Namn och stavning kommer från min kära pappa som bestämde det innan jag föddes. Jag har aldrig haft något egentligt smeknamn baserat på mitt namn. Jag är nog en Weronica helt enkelt :).

signature

11 comments

  1. Grafiskt snyggt! Själv heter jag ett längre Karolina än det Lina jag kallas för och även om jag gillar båda, och aldrig heller önskat något annat, föredrar jag nog det korta. En kort tid under uppväxten kallades jag för Karro, och det gillade jag INTE! :)Måste också bara berätta att mina snygga skinnstövlar kom med posten idag. Så sköna så! Helt klart nya favoriter på skohyllan. Lovely!Än en gång – tack för tipset!Kram

  2. Den var snyggt. Jag villa bara tipsa om ännu fler tygkassor, visas på http://www.neonela.se. Verkligen häftiga färger och dessutom med reflex. Jag använder dom sedan ett år tillbaka, har en i rosa, en i grön och en i orange. Hyr praktiska som helst.Har en bra dag / ela

  3. Jättefin! En till varje familjemedlem med initialerna på i hallen låter som en jättebra och fin idé! Jag har precis inrett IKEAs PS CD-skåp i badrummet med familjemedlemmarnas begynnelsebokstäver i de olika dörrfönstren – det blev fint och praktiskt. Men nu när jag såg att Helena bloggade om badrumsskåp med utdragbara lådor inser jag att det vore ännu mer praktiskt.

  4. De är ju så fina, älskar typsnittet de valt till dem. Har ju aldrig egentligen gillat mitt namn och bokstaven p är sällan fin i olika typsnitt. Däremot är W en tacksam bokstav som ofta är som en vacker bild i sig, tur va? Din idé om varsin påse i hallen tycker jag är helt briljant!

  5. Lina: Men vad skoj! Mina stövlar har också anlänt och jag är helnöjd med dem. Karro – hmmm :). Ett tag när alla “skulle” ha smeknamn kallade min bästis mig för Werre, men det gick över ganska snart 🙂 KramLinda, Mia och Helena: Japp! En W-kasse till mig tack!Ela: Aha, får kolla in där. Tack för tipset! Lo: Snyggt med skåpen! Vi har en utdragbar låda i vår kommod sedan i badrummet, men det behövs mycket mer förvaring som vi får skaffa efter hand. PS-skåpen är en av de som jag överväger. En modern klassiekr.Cecilia: Så du är bloggandes igen! Mycket kul!Petra: Ja, visst är de fina! Jag skall klura lite mer på hallidén. Det roligaste vore ju om man hade initialer som bildade ett fint ord. För oss blir det WAHA eller något i den stilen ;)!

  6. Varsin väska med olika bokstäver i hallen var ju en mycket bra ide! Gillar tanken på att alla har varsin, olika men ändå lika. Jag är “torsk” på enhetlighet och matchning, tycker det är snyggt! (trots det så har jag inte ett hem matchat in i minsta detalj kan jag ju tillägga;DHa det gott!/Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *