Vild

tisdagstemavild-copy.jpg

Vild – av glädje får det bli i dag. Så där som man blir av något totalt oväntat som plötsligt kommer ens väg. Duktiga silversmeden Charlotta är en trogen läsare av min blogg sedan länge. I dag landade ett litet hus i silver på vår hallmatta med välgångsönskningar till nya hemmet. Så himla glad jag blev! Så fint!

Tisdagstema: Vild.

12 comments

  1. Åhhh vad roligt med en sådan fin överaskning. Det ser ju kanonfint ut på bilderna, ni kommer säkert att få ett jättefint hus.Ha en trevlig kväll!Ulrika

  2. Ulrika: Ja, jag blev så himla glad! Och jag har en bra känsla med vårt hus. Det kommer att bli finemang! Ha en fin dag!Karin: Ja, visst blir man extra glad över helt oväntade ting som dessutom bara känns helt rätt :-)?! Ha en bra dag! Kram

  3. hejtips tips tipsser att du gillar madmoasellefinns som tyg kuddar gardiner och rullgardiner hos mairoförvaringsboxar mma hos la shelfha det bäst

  4. Anna: Japp, jag har inte kollat med lokal Mairo-försäljare ännu och på nätet verkar det ännu så länge vara zero på Mademoiselle-fronten. Ha det fint du med!Anna: Eller hur? Jag blev alldeles varm av lycka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.