Vild

tisdagstemavild-copy.jpg

Vild – av glädje får det bli i dag. Så där som man blir av något totalt oväntat som plötsligt kommer ens väg. Duktiga silversmeden Charlotta är en trogen läsare av min blogg sedan länge. I dag landade ett litet hus i silver på vår hallmatta med välgångsönskningar till nya hemmet. Så himla glad jag blev! Så fint!

Tisdagstema: Vild.

signature

12 comments

  1. Åhhh vad roligt med en sådan fin överaskning. Det ser ju kanonfint ut på bilderna, ni kommer säkert att få ett jättefint hus.Ha en trevlig kväll!Ulrika

  2. Ulrika: Ja, jag blev så himla glad! Och jag har en bra känsla med vårt hus. Det kommer att bli finemang! Ha en fin dag!Karin: Ja, visst blir man extra glad över helt oväntade ting som dessutom bara känns helt rätt :-)?! Ha en bra dag! Kram

  3. hejtips tips tipsser att du gillar madmoasellefinns som tyg kuddar gardiner och rullgardiner hos mairoförvaringsboxar mma hos la shelfha det bäst

  4. Anna: Japp, jag har inte kollat med lokal Mairo-försäljare ännu och på nätet verkar det ännu så länge vara zero på Mademoiselle-fronten. Ha det fint du med!Anna: Eller hur? Jag blev alldeles varm av lycka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *