1 oktober

hostplock1okt-copy.jpg

1 oktober i dag och riktig höst. Brr… Dags att värma sig med lite plockade godbitar. Håll till godo!

* Ugglorna hoar allt tystare vid min horisont, men Malin Svärds tryckta kökshandduk sticker ändå ut i mängden.* Jag är riktigt nyfiken på Malin Landqvists En god höst. Provläs här!* Nej, några höstresor står inte på mitt program, utan här är det fast förankring i leran som gäller. Jag får stanna hemma och pyssla ihop ett Eiffeltorn med barnen istället.* Jon Eliason står bakom den retrosnygga serien Trivsam hos IKEA. Perfekt för höstens soppor!* Jag är en riktig isbit på hösten. Kanske ett par oemåtståndliga handstickade benvärmare från d.i.i.t.u skulle hålla värmen uppe?* Snygg nagellacksfärg Tomboy No More som även ingår i Essies minikit med höstfärger hos Blush.* När kläderna går åt det minimalistiska hållet, blir juvelerna desto mer framträdande. Det kan lätt kännas alldeles för mycket, men den här broschen tycker jag mycket om, såväl i färger som i uttryck.* Det enkla är det vackra. Klassiska Mobile från Simplicitas väcker lusten till ljuset.* Rätt i tiden – pussas med Pumpkin Spice Muffin från Philosophy.* Klassisk kofta som passar till allt från In Wear.* Snygg plånbok med snäpplås från Topshop.

Med hopp om en riktigt fin oktober!

13 comments

  1. Vad kul med ett nytt inspirerande kollage! Jag blev väldigt sugen på den där boken, verkar vara massa gott och så snyggt formgiven som en bonus :)Jag sitter inne och kurar hela dagen idag, just en regnig höstdag som idag passar det perfekt att vara hemma på heltid… 😉

  2. Stiligt som vanligt :)Jag trodde benvärmarna var armvärmare, men det kan man ju också ha dem som. IKEA-skålarna var fina och de övraig produkterna på deras hemsida, nog snart dags för ett besök dit och mutköttbullar till medföljande icke frivilliga.

  3. Mycket snyggt collage, du är så bra på det!!Vill gärna ha allt, om man nu får drömma. Någon resa blir det dock inte här heller 🙂

  4. Härligt collage! De bärbara ljusstakarna var en nyhet för mig och får gärna komma till mitt hem. Ingen resa står heller här inför dörren, så varför inte lite Eiffeltornspyssel…

  5. Ännu ett inspirerande och härligt kollage! Är väl ingen fantast av hösten och kylan som kommer, men härligt mjuka koftor, varm soppa och tända ljus är väl iof inte helt fel! ;)Har inte riktigt hängt med i bloggvärlden så har bara sett väldigt sporadiskt erat husbygge. Spännande att det snart är dags för inflytt!Ps. Jag har ny blogg.

  6. Alla: Vad roligt att Ni gillade plocket! Det finns ju fördelar med hösten också, även om det kan kännas motigt när det bara blir mörkare och regnet fortsätter att ösa ned…

Leave a Reply

Your email address will not be published.