Nostalgica

tracys-hamnd-copy.jpg

Det här blir ju definitivt veckans måste. På onsdag kommer klassiska Tracys hämnd från det ljuva åttiotalet på DVD. Då var det bättre än bäst. Sidney Sheldon var kungen. Det räcker egentligen att se och höra detta  [dåligt ljud, men känslan är där] för att veta att ja, detta är höstens box :).

Det är lite av ett vågspel det där med hur klassiker håller när tidens tand far fram. Jag har precis börjat titta på Krigets vindar och jag måste säga att magin finns kvar där. Det är andra kameravinklar och uppbyggnad av dramatik som gäller nu, men en bra berättelse överlever ofta ändå. Då var jag hopplöst förlorad i Byron Henrys (Jan Michael Vincent) ögon. Nu vet jag inte riktigt. Vissa saker förändras ändå lite i livet ;).

Sista chansen att tävla i dag om box och film!

3 comments

  1. Hejsan!Jag ser att du delar min filmsmak 😉 det finns många goda klassiker därute. Själv var bara älskade jag Nord och Syd och Speciellt George Hazard mina vänner var förtjusta i Orry Main men jag gillade George. Jag har önskat mig lite klassiker i julklapp att titta på när barnen har blivit lite större och jag får lite egentid.Ha en trevlig dag!Ulrika

  2. Ulrika: Hej! Åh, det var en kamp där ja mellan de lockiga gossarna 🙂 Boxar är perfekta julklappar och det är så kul att fler och fler gamla serier kommer ut nu. Hoppas att Du har en fin dag också!

Leave a Reply

Your email address will not be published.