Höstlöv VII och Utlottning

stolthetfordomtavling-copy.jpg

Visst behöver vi piggas upp lite så här i början av oktober. Jag tänkte bara köra ett höstlöv med film och choklad uppkrupen i soffan med regnet smattrande på rutorna, men det får bli en liten utlottning också. SF kör en Rosa Bandet-kampanj med extra bra priser på sköna filmer just nu. [Hisnande tre riksdaler per såld film går till kampanjen. Snålt SF!]. Här finns bland annat min ultimata höstmysfilm – klassiska Stolthet och Fördom. Den avnjutes bäst tillsammans med favoritchokladen från Amedei.

Vill Du ha chansen att vinna ett litet höstpaket med film och choklad? Säg hej till mig på mejlen weronica@enmammasdag.com . Jag drar en vinnare på tisdag 7 oktober. Trevlig helg!

13 comments

  1. Åh vilket bra tips! Vågar inte riskera att jag inte vinner i din utlottning så jag har klickat hem “Stolthet och fördom” och en feelgood-film till (Dagboken) att ha i höstmörkret. Trevlig helg!

  2. Hej hej.. jag vill ju med säga hej på mailen men kan du maila mig din e-mail för jag kommer inte in på outlook…Kram M

  3. Hej!Jag är en av dina “dolda” läsare som nu kliver ut ur garderoben 🙂 Har följt din blogg ett bra tag och den är verkligen en av mina favvobloggar, den inspirerar!! Jag har ingen egen blogg men hoppas det går bra att tävla ändå?!Ha en riktigt bra dag! 🙂

  4. Hej,ännu en beundrarinna som känner att det är dags att ge sig tillkänna nu! Filmen har jag såklart redan (!) men lite choklad hade inte varit fel. Vill passa på att tipsa er som gillar “kostymdrama” om engelska serien “North and South”-ni kommer att sitta som klistrade! Går att få tag på via amazon.com/uk men man får klara sig med engelsk text.Ha en mysig filmhöst!

  5. Åh, jag älskar denna film! Jag har böckerna av Jane Austen och nyss införskaffade jag nyutgåvan Stolthet och Fördom. Men den gamla BBC-inspelningen vore ju ngt att vinna i höstmörkret.

  6. Alla: Roligt med många deltagare! Choklad och film är ju liksom inte helt fel just för tillfället.Mia: Din medverkan är noterad!Anna: Åh, vad kul att höra från en doldis. Det är inte alls farligt skall du veta :)! Varmt välkommen hit får jag säga då även om Du har läst länge. Dina ord glädjer mig mycket!Anna: Nord och Syd ja – det var ju ett måste minst sagt! Den får jag kolla upp när jag har betat av mina boxar. Tack för påminnelsen och jättekul att du skrev en kommentar!Mia: Jag tröttnar aldrig. Jag har sett den boxen hur många gånger som helst, men den fungerar alltid!

  7. Jag hoppas verkligen att mitt mail har kommit fram så att jag också är med i den här höstmysiga tävlingen! Kram och tack för att man får titta in i din trevliga blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.