Höstmys

tavlingsvinst-copy.jpg

Ni var många som ville vinna film och choklad. Det roliga med tävlingar är alla mejl från er som läser. Stort tack för dem! Och eftersom det var högt tryck på att få mysa lite i soffan mitt bland sjuka barn och förkylningar, så är det inte omöjligt att det kommer fler liknande paket framöver :). Men en vinnare finns det och denna gång var det Märit på fina bloggen Jellon som hade turen på sin sida i slumplotteriet. Gratulerar!

Jag fick många frågor om man är tvungen att ha en blogg för att deltaga i tävlingar hos mig. Icke då. Alla deltar på samma villkor. Så fortsätt att tävla, mejla mig och kommentera här på sidan. Alla spår från er är väldigt roliga att ta del av!

3 comments

  1. Åh jippi!!!!!!! Jösses vad glad jag blir nu. Det var verkligen en jätte, jätte härlig överraskning detta!!!! Mmmmmmmm höstmys är precis vad jag önskar och behöver just nu. Stort tack Fru Fortuna och snälla Weronica 🙂 1000 kramisar från Märit som nu hoppar jämnfota av lycka 🙂

  2. Lo: Hipp Hurra :)Jellon: Jag vann ju en poster för några veckor sedan och visst blir man alldeles bubbligt lycklig 😉 Vinsten är på väg inom de närmaste dagarna! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.